bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект для старшокласників «Світ без кордонів» у Києві
19.02.2013

З 3 грудня по 25 лютого в Києві проходить проект «Світ без кордонів», організатором якого є міжнародна молодіжна організація AIESEC. Програма проекту включає ряд заходів з розвитку лідерських якостей, вибору майбутньої професії, ефективних підходів до самоосвіти, соціальної відповідальності та активної громадської позиції учнів загальноосвітніх шкіл.

Цього року учні старших класів 14 шкіл Києва мають можливість набути лідерських навичок та розширити власний кругозір. Стажерами з таких країн як Індія, Сінгапур, Австралія, Бразилія, Росія, Бахрейн, США, Китай, Індонезія, Мексика, Єгипет, Туніс проводяться ряд презентацій, дискусій, тренінгів з метою ознайомлення учнів з іншими культурами, руйнування стереотипів щодо іноземців, і підвищення якості розмовної англійської мови. Особлива увага в проекті приділяється активізації потенціалу та лідерських якостей школярів, підвищення їхньої мотивації до активної участі у соціальних проектах задля розвитку суспільства.

У рамках заходу в Києві також відбудеться одноденна профорієнтаційна конференція – ПрофКо, метою якої є ознайомлення старшокласників з сучасною специфікою ринку праці та допомога у виборі напрямку професійного розвитку. Доповідачами виступлять представники іноземних культур та найкращі випускники AIESEC, які успішно реалізували себе у їхній професійній діяльності. Конференція пройде у форматі яскравих презентацій та відкритих дискусій, яка відбудеться 23 лютого 2013 року о 10.00 в головному корпусі Київського Політехнічного Інституту.

АIESEC – це міжнародна молодіжна організація, яка допомагає отримати новий досвід, розвинути професійні навички та особистісні якості людині, яка бере участь в організації проектів та міжнародних програмах обміну.

AIESEC в Україні вже більше 20 років розвиває лідерські здібності серед молоді, допомагає віднайти та вдосконалити власний потенціал з метою здійснення подальшого позитивного впливу на суспільство.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.