bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція у сфері інформаційних технологій «Lviv IT Forum»
19.02.2013

24 лютого 2013 року у Львові проходитиме масштабна  конференція у сфері інформаційних технологій «Lviv IT Forum». Організатором конференції виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові.

«Lviv IT Forum» - освітня конференція, мета якої - надати талановитій молоді можливість отримати якісні та актуальні знання, ознайомитися з останніми тенденціями сфери ІТ, поспілкуватись із досвідченими спеціалістами, створити умови для конструктивного діалогу.

У рамках даної конференції спікери будуть говорити про те, як досягнути успіху в ІТ сфері, cloud-computing, розробку програмного забезпечення, ІТ менеджмент, web-дизайн, StartUp можливості в сфері ІТ, останні інновації в сфері ІТ і багато іншого. Учасників очікує насичений курс, який буде включати семінари, майстер-класи від представників провідних ІТ-компаній Львова, розгляд практичних кейсів і професійний діалог, в якому жодне питання учасників не залишиться без відповіді.

Реєстрація на конференцію є обов’язковою: ua.join-aiesec.comДля отримання більш детальної інформації про конференції, останні новини заходу запрошуємо Вас приєднатися до групи «Lviv IT Forum» у соціальних мережах.

Поспішай зареєструватись! Кількість учасників обмежена. 

AIESEC - міжнародна молодіжна організація, яка допомагає отримати новий досвід, розвинути професійні навички та особисті якості людини, бере участь в організації освітніх і соціальних проектів, міжнародних програм обміну і професійних стажувань. http://lviv.aiesec.ua/.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.