bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл: «Яка роль місцевих ініціатив у розвитку громадянського суспільства?»
05.02.2013

Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» (Сімферополь) та Мережа «Громадські ініціативи України» щиро запрошують журналістів, представників громадських організацій, органів влади та місцевого самоврядування АР Крим та м. Севастополя до участі у круглому столі «Розвиток громадянського суспільства в Україні: яка роль місцевих ініціатив у цьому процесі?»

Круглий стіл відбудеться 8 лютого 2013 року (п’ятниця) в м. Сімферополь, вул. Козлова, 27 (антікафе КПД), з 11.00 до 14.00.

На круглому столі  учасники зможуть обмінятися ідеями та досвідом, презентувати свої успіхи, а також дізнатися про нові можливості розвитку та знайти партнерів.

Під час заходу  буде проведена презентація діяльності Всеукраїнської мережі «Громадські ініціативи України», та проекту «Підтримка громадських ініціатив в Україні» , який здійснюється завдяки фінансовій підтримці національного фонду демократії (NED) і адмініструється ВОМГО «Наше Поділля» у співпраці з ГО Товариство Лева та ВГО СУМ в Україні, а також партнерськими НУО з 15 регіонів України. Проект направлений на розбудову громадянського суспільства в Україні на рівні місцевих територіальних громад та налагодження кооперації локальних неурядових організацій між собою. 

Під час заходу планується обговорення наступних питань:

  • Роль місцевих ініціатив у встановленні громадянського суспільства в Україні
  • Успішні практики діяльності НУО в різних сферах: чи буде ефективним їх впровадження у невеликих містах та селищах Криму?
  • Співпраця громадських організацій, органів влади та представників бізнесу
  • Досвід російських неурядових організацій та можливості співпраці
  • Інформаційні ресурси для пошуку інформації щодо джерел фінансування та партнерів
  • Сучасні можливості розвитку для місцевих громадських організацій

Одне із завдань круглого столу – це допомога у пошуку партнерів та поширенні гарних ідей, тому якщо у вас є цікаві ініціативи або плани щодо подальших проектів, запрошуємо до їх короткої презентації  (повідомте будь-ласка про це при реєстрації).

Також за бажанням ви можете принести інформаційні матеріали (публікації, видання, буклети, фото), якими зможете обмінятися з колегами.

Важливо! Всіх, хто має цікавий досвід в громадській діяльності та бажання ним поділитися, запрошуємо взяти участь в конкурсі на кращу громадську ініціативу (http://ngocrimea.org/vozmozhnosti/konkurs-na-luchshuyu-obschestvennuyu-initsiativu-ukrainy.html).  Якщо ви надішлете матеріали до 7 лютого, вони будуть презентовані під час круглого столу, а кожен з авторів отримає заохочуючи сувеніри від Центру «Топ-Кая» та Мережі «Громадські ініціативи України».

Для реєстрації на круглий стіл, будь ласка заповніть до 7 лютого (четвер) коротку анкету за цим посиланням,

Або зв’яжіться з Сусанною Мустафаєвою: тел. 050-506-13-34, 097 901 3191, електронна пошта [email protected]

Більше інформації про Мережу «Громадьскі ініціативи України»

http://ngonetwork.org.ua/, https://www.facebook.com/ngonetwork.org.ua

Центр регіонального розвитку «Топ-Кая»

http://top-kaya-crimea.blogspot.com, http://ngocrimea.org/, https://www.facebook.com/topkaya.crimea

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.