bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стан реального сектору економіки: громадські слухання у ВРУ
17.02.2009

Комітет Верховної Ради України з питань економічної політики проводитиме слухання з питання «Про соціально-економічне становище в реальному секторі економіки та пропозиції щодо антикризових заходів» (вул. М.Грушевського, 18/2, к.12). Проведення цього заходу ініційовано народними депутатами членами Комітету з питань економічної політики.

Для участі у комітетських слуханнях запрошуються представники комітетів Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, міністерств та відомств України, а також представники наукових установ, громадських організацій та інші. Орієнтовна кількість учасників 100 осіб.

Метою слухань є обговорення соціально-економічного становища в реальному секторі економіки та узагальнення пропозицій, які будуть висловлені учасниками слухань, з подальшим втіленням їх у законодавчі ініціативи народних депутатів України.

На слуханнях передбачається заслухати доповідь Міністра економіки України, виступи Міністрів фінансів, агропромислового комплексу, промислової політики, Голів ряду комітетів Верховної Ради України, народних депутатів України, експертів. Висловлені пропозиції планується оформити у вигляді окремого законопроекту для внесення його на розгляд Верховної Ради України.

Вхід за картками акредитації

Контактна особа від Комітету: Крамаренко Ігор Васильович, тел.255-92-18, e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

Тимчук Тарас    5644 дні тому   #  

у 2006 році Пітер Шіфф попереджав американців. Хлопці, економіка США скоро колапсне...але більшість економістів з нього сміялись. Тепер, коли все валиться, і наші світлі уми вирішили собі придумати власний рецепт від кризи. а краще час від часу читали блоги, дивились відео на ютюбі, оскільки національне ТБ не здатне адекватно відображати реальні процеси. увага! 2006 рік
https://www.youtube.com/watch?v=2I0QN-FYkpw

  •   Пiдписатися на новi
Антон Крилець   5644 дні тому   #  

Наш уряд мені нагадує другого експерта-опонента з відео. Далі вільний пересказ з англійської. Пітер Шіфф каже ,що Америка на грані кризи, тому що ми живемо на борги, мало виробляємо і не економимо. На що опонент, Артур Лаффер, до речі з інвестиційного фонду Лаффер Інвестментс каже , що економіка Америки знаходиться в найліпшому стані!
Просто дежавю якесь...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.