bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональний круглий стіл: “Громадянське суспільство в умовах кризи”
17.02.2009

Благодійна громадська фундація імені короля Юрія у партнерстві з Громадянською Асамблеєю України запрошує представників громадських організацій та засобів масової інформації до участі в регіональному круглому столі в рамках підготовки Надзвичайної Громадянської Асамблеї України “Громадянське суспільство в умовах кризи”.

Основними питаннями до обговорення на круглому столі є:

1. Діяльність громадського сектору в умовах соціально-економічної кризи: - пропозиції громадськості щодо подолання соціально-економічної кризи; - мінімізація негативних наслідків за допомогою інструментів НУО (як тих які розроблені НУО, так і тих які вони повсякденно використовують); - цілі та пріоритети діяльності громадських організацій в умовах кризи.

2. Стратегічні кроки щодо подолання політичної кризи: - прийняття зміни до виборчого законодавства; - впровадження конституційної асамблеї.

3. Активна діяльність громадськості в умовах кризи. Обговорення та визначення пріоритетних громадських кампаній тощо.

За результатами проведення круглого столу планується прийняття спільної резолюції громадських організацій, яка б запропонувала відповіді на ці питання. Регіональний круглий стіл відбудеться 19 лютого 2009 року о 13 год. в приміщенні Благодійної громадської фундації імені короля Юрія за адресою вул. Чорновола, 23, м. Івано-Франківськ.

Контактна інформація: 8 0342 537493, 8 0342 537494, e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.