bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

7 Національна сесія “Європейського молодіжного парламенту-Україна”
10.12.2012

«Європейський молодіжний парламент-Україна» - міжнародна неурядова громадська організація, що посіла третє місце в рейтингу найкращих молодіжних організацій України, із задоволенням оголошує набір делегатів на конференцію ЄМП – Україна 7th National Session, що буде проходити 6-10 лютого 2013 року в чудовому місті Івано-Франківськ.

На конференції будуть розглянуті питання пов’язані із тими цінностями, які є ключовими для нас і які ми поділяємо попри існування певних відмінностей і конфліктів. 8 робочих груп ( комітетів) будуть об’єднані однією темою сесії – «Value Europe»

Занепокоєний та маєш власні погляди на вирішення сучасних проблем? Маєш що запропонувати світу? Хочеш зустріти молодих активістів із різноманітних міст Європи? Тоді 7th National Session саме для тебе!

Але,це ще не все! Найяскравіші та активніші будуть обрані до участі на міжнародній сесії вМюнхені (Німеччина) та Тбілісі (Грузія), також будуть обрані делегації на численні міжнародні форми та регіональні конференції.

Отже,

  • Тобі більше ніж 16 і менше ніж 23?
  • Добре спілкуєшся англійською, французькою або ж обома?
  • Зацікавлений в європейській політиці?
  • Готовий змінити світ?

Тоді, ми чекаємо на твою заявку, яку можна заповнити за посиланням до 23:58 18 грудня 2013 року! Запитання? Пиши організаторам на [email protected].

Не забувай, організатори старанно працюють і вже чекають на тебе. Президент та редактор конференції вже обрані – вони вже формують команду модераторів, що будуть працювати в комітеті разом із тобою та журналістів, які напишуть в газеті про твою активну участь. Всі із радістю чекають на тебе на конференції в Івано-Франківську!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.