bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підсумкова конференція проекту “Скаутинг для ромів в Україні”
14.11.2012

Упродовж 2011-2012 рр. пластуни за підтримки «Міжнародного фонду Відродження» впроваджують проект «Скаутинг для ромів в Україні».

Завданнями цього проекту є інтегрувати ромську молодь в українське суспільство; запропонувати їм цікаві виховні заняття, які б допомогли знищити бар’єри між ними та українцями, сприяти розвитку їх особистих навичок.

В рамках цього проекту вже було проведено 3 заходи:

  1. Навчальний візит українських волонтерів та ромської молоді, зацікавлених в проведенні «Скаутинг для ромів в Україні» до Словаччини, метою якого було вивчення досвіду словацьких скаутів, які займаються ромським скаутингом більш, ніж 10 років.
  2. Проведення теоретичної частини підготовки ромських скаутських лідерів, під час якої майбутнім скаутським лідерам-ромам показували і навчали, як працювати з дітьми та молоддю на основі скаутської методики.
  3. Проведення практичного тренінгу для ромських скаутів, де ромські скаутські лідери могли закріпити на практиці раніше здобуті знання.

Останнім заходом в рамках цього проекту буде підсумкова конференція, яка спрямована на оцінку результатів перших трьох етапів проекту, а також обмін досвідом з іншими недержавними організаціями, зацікавленими в роботі з ромами. Захід пройде 17-18 листопада 2012 року в Києві. Мова заходу буде українська, також буде забезпечений переклад на англійську мову.

Більш детально дізнатись про захід можна надіславши запит на [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.