bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський молодіжний форум “Не Дай СНІДу Шанс!”
09.11.2012

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському молодіжному форумі«Не Дай СНІДу Шанс!»

29 листопада 2012 р. в Українському домі (м. Київ) Державна служба України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально-небезпечних захворювань у партнерстві з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) проводить Всеукраїнський молодіжний форум «Не Дай СНІДу Шанс!». Ця унікальна подія приурочена до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який відзначається щороку 1 грудня.

До участі у форумі запрошується молодь віком від 17 до 25 років (студенти, молодіжні лідери, представники неурядових молодіжних організацій), які не байдужі до ситуації з ВІЛ в Україні і до прав ВІЛ-позитивних людей, та які прагнуть зміцнити потенціал та роль молоді у подоланні цієї страшної епідемії.

Молодіжний форум «Не Дай СНІДу Шанс!» - це унікальна нагода висловити свою думку, бути почутим та знайти однодумців, поспілкуватися з провідними експертами відповідних державних структур, лідерами національних та міжнародних неурядових організацій, зірками спорту, сцени і телеекранів.

У рамках форуму дискусії проходитимуть в чотирьох тематичних групах – креативних студіях: (1) «Інформаційна кампанія по профілактиці ВІЛ», (2) «Все, про що я хочу поговорити! (ВІЛ та теми табу)», (3) «Як я бачу заходи з профілактики ВІЛ», (4) «Права людини та толерантність».

Для участі у форумі необхідно попередньо зареєструватися:

  • учасникам з Києва до 15 листопада 2012 р. (запрошення буде надіслано електронною поштою до 20 листопада 2012 р.)
  • учасникам з інших міст України до 15 листопада 2012 р. (запрошення буде надіслано до 20 листопада 2012 р., за наявності квитка (автобус, плацкарт) організатори покривають витрати на проїзд до Києва і назад та забезпечують учасників з інших міст житлом з 29.11.2012 по 30.11.2012.)

Після завершення форуму учасники запрошуються до неформального спілкування під час вечірки в концерт-холі Stereo Plaza за адресою вул. Кіквідзе, 17, м. Київ.

Кількість місць обмежена!

Адреса проведення форуму: Український дім, вул. Хрещатик, 2, м. Київ

Попередня програма форуму: тут

Реєстрація: тут

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.