bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч з побудови партнерств “Сільська молодь в дії” в Молдові
02.08.2012

Молодіжна організація "Іскра" шукає 2х учасників для проекту " Сільська молодь у дії” , що проходитиме в м. Кишинів (Молдова)  з 17 по 24 жовтня 2012.

Основні теми проекту – життя молоді в сільських місцевостях, робота молодіжних організації в селах і невеликих містах, перспективи міжнародної співпраці задля розбудови сільських громад .

Країни-учасниці: Італія, Латвія, Німеччина, Україна, Великобританія, Молдова, Вірменія.

Робоча мова: англійськa

Ми шукаємо активних молодих людей в віці 18-25 років, які походять або працюють в сільській місцевості, зі знаннями англійської мови і з бажанням надалі працювати в напрямку активізації сільської молоді.

Програмою оплачується: 100% витрат на харчування, проживання, роздаткові матеріали та екскурсії, а також 70% проїзду. Внесок за участь становить 15 Євро.

Надсилайте своє резюме англійською мовою (важливо вказати в ньому свій попередній досвід громадської діяльності) та мотиваційний лист англійською мовою (чому ви хочете взяти участь саме в цьому проекті; 1 сторінка А4) на [email protected] до 17 серпня 2012 року. Будь ласка, вказуйте в темі листа «RURAL YOUTH IN ACTION».

Всі кандидати отримають підтвердження про надходження заявки, а після 25 серпня всі отримають звістку про результати відбору. Успішні кандидати будуть запрошені на Скайп-інтерв‘ю.

Чекаємо на ваші заявки!

Молодіжна організація «Іскра» http://vk.com/ngo.iskra https://www.facebook.com/ngo.iskra

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.