bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл для української прогресивної молоді
26.01.2009

Українська прогресивна молодь запрошується 29 січня 2009 року о 16:00 до обговорення обрання 44-м Президентом США Барака Обами:«Барак Обама: політика великих змін».

Барак Обама визнаний одним із найнеординарніших лідерів сучасності. Він переміг в одних із найважчих президентських виборах за усю історію США. Тепер увесь світ чекає від нього змін, і навряд чи можна знайти людину, яка була б байдужою до того, яку саме зовнішню політику буде впроваджувати Вашингтон у найближчі роки. Саме тому, запрошуються до участі у дискусії: «Барак Обама: політика великих змін» політичні та економічні експерти, студенти-міжнародники, а також усіх, хто цікавиться міжнародними відносинами.

Під час круглого столу буде обговорено хід президентських виборів у США, їхні результати, особистість новообраного Президента США та можливі кроки його «політики змін». Кожен матиме можливість висловити свою думку щодо майбутньої політики Білого Дому у зовнішніх зносинах з іншими державами та Україною зокрема.

У рамках заходу буде проведена ознайомча екскурсія Американською бібліотекою, презентація Конкурсу есе «Я – Обама: 10 кроків у зовнішній політиці» та нагородження переможців конкурсу.

До дискусії будуть запрошені політичні експерти з України, країн Європи та Сполучених Штатів Америки.

Коментарі

Раїса Кірєєва   5666 днів тому   #  

Впевнений, що це буде дуже цікава подія й дуже корисна для прогрессивної молоді. Також було б здорово, якщо б збірка есе «Я – Обама: 10 кроків у зовнішній політиці» була надрукована.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    5666 днів тому   #  

Звідки впевненість?

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   5666 днів тому   #  

А українська прогресивна молодь, це хто? "Кожен матиме можливість висловити свою думку щодо майбутньої політики Білого Дому у зовнішніх зносинах з іншими державами та Україною зокрема."
А хіба вже відома майбутня політика Білого Дому?! Але ж, звичайно, треба ж чимось займатись.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.