bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-тур «Перспективи подальшої європейської інтеграції України»
16.04.2012

Прес-тур регіональних журналістів до Представництва ЄС в Україні з нагоди візиту п. Ґуннара Віґанда, В.о. Генерального директора Європейської служби зовнішньої дії з питань Росії, Східного партнерства, Центральної Азії, регіональної співпраці та ОБСЄ.

Представництво Європейського Союзу в Україні та Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» мають честь запросити представників регіональних медіа до участі у прес-турі з нагоди візиту пана Ґуннара Віґанда, Виконувача обов’язків генерального директора Європейської служби зовнішньої дії з питань Росії, Східного партнерства, Центральної Азії, регіональної співпраці та ОБСЄ.

Прес-тур відбудеться 19 квітня 2012 року з 10:00 до 16:30 у Представництві Європейського Союзу в Україні в Києві (вул. Круглоуніверситетська, 10).

Під час зустрічі з представниками регіональних ЗМІ учасники прес-туру розкажуть про наступне:

  • Ґуннар Віґанд – В.о. Генерального директора Європейської служби зовнішньої дії з питань Росії, Східного партнерства, Центральної Азії, регіональної співпраці та ОБСЄ – розповість про те, як зовнішньополітичні відомства Європейського Союзу бачать перспективи стосунків ЄС з Україною;
  • Жозе Мануел Пінту Тейшейра – Голова Представництва Європейського Союзу в Україні – розповість можливості подальшої європейської інтеграції України;
  • Золтан Салаі – Керівник відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні – розповість про сучасний стан стосунків Україна - ЄС.

Журналісти зможуть отримати відповіді на запитання та взяти коментарі в учасників заходу. Організатори заходу покривають:

  • Дорожні витрати (за наявності оригіналів квитків);
  • Харчування.

Участь лише за попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена

Для реєстрації потрібно заповнити онлайн-анкету, яку Ви можете знайти блозі МГО «Інтерньюз-Україна».

Останній термін подання анкет: 16:00 17 квітня 2012 р.

Підтвердження участі: до 20.00 17 квітня 2012 р.

У разі виникнення питань звертайтеся, будь ласка, до координатора Вікторії Козир за тел. (044) 458-44-40, 063-433-90-44, [email protected].

Контакти

  •  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.