bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація проекту «Посилення ролі громадянського суспільства у захисті прав дітей»
21.01.2009

Ресурсний центр ГУРТ запрошує взяти участь у презентації проекту Європейського союзу «Посилення ролі громадянського суспільства у захисті прав дітей». Під час презентації представники місцевої влади та лідери громадських організацій, що працюють у сфері захисту прав дітей, зможуть ознайомитись з можливостями проекту щодо покращення стану захисту прав дітей у місті.

Презентаційні круглі столи відбудуться 27 січня у Полтаві, 29 січня у Львові, 5 лютого у Миколаєві.

Проект здійснюється Ресурсним центром ГУРТ, молодіжним інноваційним центром «Медіа-М», Представництвом благодійної організації «Кожній дитині» в Україні за фінансової підтримки Європейської Комісії. Метою проекту є посилення ролі громадських організацій в захисті прав уразливих груп дітей для виховання в сім’ях та закладах сімейного типу. До участі у презентаційних круглих столах запрошуються представники місцевої влади, громадських організацій, державних установ, що працюють у сфері захисту прав дітей, представники медіа.

Перший презентаційний круглий стіл відбудеться 27 лютого у Полтаві в Міському методичному кабінеті за адресою: вул. Калініна, 27 а.

Програма круглого столу:

11.00 – 11.30 – Реєстрація учасників. Кава.

11.30 – 12.00 – Презентація проекту.
Спікери: Тетяна Данилів, директор Ресурсного центру "ГУРТ"; Олександр Русін, заступник міського голови м. Полтава з гуманітарних питань; Людмила Кучеренко, голова ГО «Полтавський медіа-клуб».

12.00 – 13.00 – Запитання, обговорення.

13.00 – Кава.

Ведуча круглого столу: Ольга Латиш, місцевий координатор проекту.

Детальна інформація про проект на https://gurt.org.ua/dity

Для участі у круглому столі необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати на електронну адресу [email protected], факсом за тел. +38 044 296 1052.

Кінцевий термін реєстрації для круглого столу у Полтаві – 25 січня, у Львові – 27 січня, у Миколаєві – 3 лютого.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.