bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

III Форум волонтерів у Франківську: “Назустріч Євро!”
13.04.2012

За сприяння ВМГО “Волонтерська асоціація України” (ВАУ) спільно із Івано-Франківською облдержадміністрацією 21-22 квітня 2012 року стартує III Форум волонтерів у Івано-Франківську “Назустріч Євро!”.

До офіційного старту футбольного Чемпіонату залишаються лічені тижні. Разом із тим, волонтерство в Україні набуває дедалі більшої популярності. Адже в спекотні дні Євро-2012 буде залучено понад 10 000 (!) юнаків та дівчат з метою організації та проведення футбольного дійства на належному рівні.

А Ти вже пройшов відбір у Євро-волонтери ? Прагнеш долучитись до проекту на даному етапі ? Маєш досвід волонтерування та бажаєш ним поділитись ?

В такому разі – мершій на 3-й Всеукраїнський форум волонтерів, який стартує 21 квітня в мальовничому Івано-Франківську!

На тебе чекають:

  • Серія майстер-класів від провідних фахівців із громадської активності: “Як створити ГО ?”, “Ефективне позиціонування у ЗМІ”, “Юридичні аспекти волонтерування”, “Перша медична та психологічна підготовка”
  • Понад 150 учасників із більшості областей України, а також добровольці з-за кордону, які вже мають досвід роботи у масштабних проектах
  • Можливість дізнатись більше про футбольний Чемпіонат та особисто долучитись до історичної події, яка відбудеться в Україні вже зовсім скоро
  • Промоція туристичного потенціалу областей України та Івано-Франківщини в контексті проведення чемпіонату. Співпраця волонтерів та представників туристичної сфери. Взаємодія з місцевими структурами МНС
  • Екскурсія Прикарпаттям та святкова вечірка.

Крім того, Форум волонтерів - це гарна нагода сформувати дружню та професійну команду з метою більш ефективної роботи під час проведення футбольного турніру. А також виробити спільну концепцію розвитку волонтерування в Україні після закінчення чемпіонату.

Офіційна частина розпочнеться в суботу 21 квітня о 11:00 в м. Тлумач (20 хв. від ж/д вокзалу Івано-Франківська) на вокзалі учасників чекатиме автобус.

Умови участі у Форумі:

Участь у Форумі є безкоштовною.

Увага ! Організатори не покривають витрати учасників на проїзд та проживання. Орієнтовна вартість ночівлі складає від 30 до 50 грн.

Бажаючі долучитись до форуму повинні надіслати заявку на [email protected] та прикріпити мотиваційного листа (максимум одна сторінка) до 19 квітня 2012 року включно.

Кількість учасників Форуму є обмеженою. Перевага надаватиметься тим, хто має досвід волонтерування або належно обґрунтував своє бажання в мотиваційному листі.

Хтось із Твоїх знайомих вже долучився до Форуму ! Мерщій до нас !

Організатор: Волонтерська асоціація України (ВАУ)

У разі виникнення нагальних питань прохання звертатись до координаторів:

  • в Івано-Франківську Надії Красняк (097) 811-98-81 [email protected];
  • в Києві Миколи Воробйова (067) 632-12-13 або нашу сторінку Вконтакті.

До зустрічі в Івано-Франківську

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.