bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня філософська школа
14.04.2012

Влітку 2012 р. кафедра філософії Українського Католицького Університету проводитиме п’яту літню філософську школу. Цьогорічною темою школи є «Етичний вимір громадянської позиції: дія, страх та мужність».

Школа відбуватиметься 10-20 липня 2012 року в с. Гошів Долинського району Івано-Франківської області.

Під час десятиденного перебування у мальовничому куточку Карпат учасники матимуть змогу глибше познайомитися з основами персоналістичної філософії, проблематикою особистої та суспільної відповідальності за розвиток громадянського суспільства, а також на основі європейського та світового досвіду дізнатися про конкретні приклади мужньої громадянської позиції людей, відповідальних за ухвалення рішень у публічному просторі (індивідуальних громадян, активістів громадських організацій, службовців місцевого самоврядування та державних чиновників), які позитивно вплинули на формування обличчя суспільств, в яких вони жили.

Заняття проводитимуть професори та викладачі Палацького університету в Оломоуці (Чехія), Університету Нотрдам (Ліван), Ягелонського університету в Кракові (Польща) та Українського Католицького Університету (м. Львів).

До участі в школі запрошуємо студентів, аспірантів, молодих науковців та політиків, управлінців органів місцевого самоврядування, лідерів громадських, релігійних та студентських організацій, наукові та практичні зацікавлення яких стосуються сфери публічного управління, а також суспільно-політичного та християнського спектру діяльності. Відбір відбуватиметься на конкурсній основі. Обов’язковою умовою участі в школі є добре знання англійської мови.

Для участі в школі необхідно заповнити реєстраційну анкету, в яку включені мотиваційний лист та коротке есе на тематику школи.

Кінцевий термін подання анкети: 10 червня 2012 р.

Результати конкурсного відбору будуть оголошені до 22 червня 2012 р.

Реєстраційний внесок для участі в школі – 500 грн., для студентів та аспірантів денної форми навчання – 300 грн.

Внесок оплачується на початку школи, після прибуття учасників. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників Літньої філософської школи. Проїзд учасники оплачують самостійно.

Детальніше про умови участі та програму літньої школи

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.