bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальний БарКемп “Со-дія” в Одесі
28.02.2012

Всі бажаючі можуть взяти участь в Соціальному БарКемпі "Со-дія", який відбудеться в Одесі 17-18 березня 2012 року.

Захід відбудеться у приміщенні Християнського гуманітарно-економічного відкритого університету за адресою: м. Одеса, вул. Ленінградська, 1.

Соціальний БарКемп “Со-дія” є громадською некомерційною ініціативою.

Головна мета заходу - об’єднати співтовариства активних громадян та інституцій, що працюють у соціальній сфері, стати більш спроможними, створити дієві моделі вирішення проблем. Ми запрошуємо до участі усіх, хто працює в соціальному секторі, хто має успішні напрацювання та готовий ними поділитися. Запрошуємо й тих, хто стикається з проблемами в соціальній роботі. Разом ми станемо сильніше, а наше служіння суспільству - ефективніше!

БарКемп - формат конференцій. Це конференції, які створюються самими її учасниками. Вони відкриті для усіх бажаючих та проходять у форматі доповідей, тренінгів, презентацій, обговорень. Характер заходу дозволяє в короткий термін отримати максимально можливу кількість контактів, знайти однодумців, дізнатися про те, як зробити свою роботу ефективнішою, поділитися інформацією про свою організацію.

Реєстрація учасників і доповідачів - на сайті БарКемпа “Со-дія”. Просимо врахувати, що для участі у БарКемпі також буде необхідно сплатити організаційний внесок: при реєстрації на сайті до 1 березня - 60 грн, з 1 по 7 березня - 80 грн, з 7 березня - 100 грн. Реєстрація в день участі - 200 грн.

Внесок потрібний для часткового покриття витрат на організацію і проведення заходу (поліграфія, канцтовари, харчування для усіх учасників та ін.) та не спрямований на отримання прибутку організаторами. Зареєстровані доповідачі внесок не оплачують.

Пропонуйте теми для доповідей і можливих спікерів. Давайте разом зробимо подію цікавою і корисною!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.