bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Другий регіональний форум міжсекторного партнерства Запорізької області
08.12.2011

Запрошуємо взяти участь у Другому регіональному форумі міжсекторного партнерства Запорізької області, який відбудеться 22 грудня 2011 року в Запоріжжі.

До участі у Форумі запрошуються представники бізнесу, місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування, громадських організацій та благодійних фондів, експерти із Запорізького та інших регіонів України.

Однією з основних тем Другого регіонального форуму міжсекторного партнерства стане корпоративна соціальна відповідальність, її можливості і перспективи розвитку в Запорізькому регіоні.

У програмі Форуму: майстер-класи, презентації успішних кейсів корпоративної соціальної відповідальності бізнес-компаній, розробка модельного проекту міжсекторної співпраці, панельна дискусія на тему взаємовигідного партнерства бізнесу, влади і громади, привітання представників соціально активних організацій і компаній регіону.

У рамках Форуму відбудеться представлення та обговорення результатів дослідження оцінки представниками запорізької громади розвитку корпоративної соціальної відповідальності в нашій області. Крім того, учасників Форуму чекають кілька цікавих фрагментів нового для Запоріжжя формату заходу.

Щоб подати заявку на участь у Другому регіональному форуму міжсекторного партнерства, необхідно до 17 грудня 2011 заповнити і надіслати реєстраційну форму, посилання на яку знаходиться нижче. Кількість учасників Форуму обмежена. Відбір буде здійснюватися на основі заповнених заявок. Зареєстровані учасники будуть проінформовані про програму Форуму після її затвердження.

Якщо Ви маєте бажання виступити на Форумі з презентацією, присвяченою темі Форуму, прохання також повідомити про це в зазначений термін.

Посилання на анкету реєстрації.

Другий регіональний форум міжсекторного партнерства відбудеться за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україну. Ініціатор проведення Форуму - громадська організація «УкрПростір»

Контакти

  • Наталя Селюкова
  • ГО ”УкрПростір”
  • [email protected]
  • 067 770 91 72
  • http://www.ngo.zp.ua/
  • https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGN6a0syT0VodFB1Sk81Y0lmMlFLbUE6MQ

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.