bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Організаційний розвиток НУО: виклик сучасності & шлях в майбутнє»
05.12.2011

14 грудня Аудиторсько-консалтингова група «Компас» запрошує на круглий стіл: «Організаційний розвиток НУО: виклик сучасності & шлях в майбутнє».

Цільова аудиторія: засновники, керівники, фінансові директори, менеджери та головні бухгалтери громадських організацій.

Ціль круглого столу: провести відкриту дискусію та обговорити актуальні тенденції сучасності, які мають можливість стати основою інституційного розвитку для неурядових організацій.

Тематичні питання заходу:

  1. «Розвиток інститутів громадянського суспільства та зміцнення Інституційного потенціалу НУО, через поліпшення управлінської спроможності та прозорості»
    Спікер – Роланд Ковач, директор Проекту «Об’єднаємося заради реформ в Україні (UNITER
     
  2. «Вдосконалення організаційного потенціалу неурядових організацій через практику побудови стратегічного плану довгострокового організаційного розвитку»
    Спікер - Уайлд К.Д., директор АНО «Інтерньюс Нетворк,Інк»
     
  3. «Міжнародний аудит, як підтвердження організаційного потенціалу та можливостей НУО, системності роботи та правил функціонування організації»
    Спікер – Тетяна Скрипка, Радник з фінансових питань Регіональної місії в Україні Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
     
  4. «Фінансовий менеджмент, як запорука фінансової життєдіяльності та сталості організацій третього сектору» ТОВ «Аудиторсько-консалтингова група «Компас»
    Спікер – Лариса Шкурка, керуючий партнер, аудитор

Практичний досвід :

Ресурсний центр ГУРТ, «Досвід стратегічного планування в організації»
Спікер - Тарас Боярчук, керівник напрямку суспільної експертизи Ресурсного центру ГУРТ

Незалежна асоціація телерадіомовників, «Досвід з побудови системи кадрового управління в організації»
Спікер - Катерина Мясникова, Виконавчий директор

Центр «ЮЕЙ» «Практика удосконалення фінансового менеджменту»
Спікер – Світлана Заліщук, виконавчій директор.

Участь у круглому столі безкоштовна, за умови попередньої реєстрації до 12 грудня (включно).

Контактна особа для реєстрації: Кушнір Ольга [email protected]
телефон. (044) 332-69-24, 461-96-97

Потрібно повідомити: ПІБ, компанію, посаду, е-mail, контактний номер телефону.

Час та місце проведення:
14 грудня 2011р. з 11.00 до 13.00,
м. Київ, вул.Басейна 1/2, конференц-хол Міжнародної бізнес школи «Nikland»

Організатор:

Аудиторсько-консалтингова група «Компас» - Аудиторсько-консалтингова група “Компас” працює на ринку аудиторсько - консалтингових послуг більше 10 років. Стратегічними напрямками діяльності компанії є надання аудиторських, бухгалтерських та консалтингових послуг. Навчальний центр Аудиторсько-консалтингової групи «КОМПАС» входить в п’ятірку кращих з проведення семінарів, тренінгів з фінансового та податкового планування, бухгалтерського та управлінського обліку, трудового законодавства, як для корпоративних клієнтів, так і для фізичних осіб.

Більше інформації: 
www.kompas.com.ua

Приймає: Міжнародна бізнес-школа «Nikland» - провідна бізнес-школа нового покоління, покликана формувати й виховувати лідерів, готових застосовувати свої професійні знання в умовах швидкозростаючих ринків.

Більше інформації: 
www.nikland.com.ua

Партнери:

“Об’єднуємося заради реформ” (UNITER) – п’ятирічний проект, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується Pact, Inc. в Україні. Метою проекту UNITER є зміцнення та підтримка активних організацій громадянського суспільства в Україні (ОГС) з метою консолідації та посилення демократичних перетворень. Проект приділяє особливу увагу загальним системним проблемам, які постають перед громадянським суспільством, а також надає підтримку ініціативам ОГС з моніторингу та адвокасі, що сприяють реформам в Україні.

Більше інформації: www.uniter.org.ua

Український медійний проект (У-Медіа) фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується «Інтерньюз Нетворк», неприбутковою організацією, що спеціалізується на питаннях розвитку професійних та незалежних засобів масової інформації в усьому світі. Головною метою Проекту «У-Медіа» є сприяння розвитку вільного, динамічного та професійного сектору засобів масової інформації України, що забезпечує широкий спектр корисних новин та інформації, виступає в ролі незалежного спостерігача за дотриманням суспільних інтересів та захищає свободу слова.

Більше інформації: www.umedia.kiev.ua

Ресурсний центр ГУРТ – це національний центр суспільної інформації та експертизи. Розвиваючи громадянське суспільство з 1995 року ми віддані покращенню України. ГУРТ працює для свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях.

Більше інформації: www.gurt.org.ua

Незалежна асоціація телерадіомовників” (НАМ) була створена з ініціативи активістів регіональних теле- та радіокомпаній України в травні 2000 року. Організація діє з метою задоволення та захисту законних творчих, національно-культурних, соціальних, економічних та інших спільних інтересів своїх членів.

Більше інформації: www.nam.org.ua

Громадська організація Центр UA була створена у 2009 році. Її мета – збільшення активної участі громадськості у державотворчих процесах України, об’єднання зусиль громадськості щодо вироблення та впровадження європейських реформ. Центр UA є координатором Партнерства «Новий Громадянин», що об’єднало близько 50 громадських організацій. 

ільше інформації: www.uacentre.org.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.