bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міждержавна молодіжна конференція «Youth for Youth» у Сумах
02.12.2011

23-25 грудня 2011 року Сумський обласний комітет молодіжних організацій проводитиме Міждержавну молодіжну конференцію «Youth for Youth». Захід реалізовується в рамках Програми Малих Грантів «Україна - Російська Федерація», за підтримки Товариства Лева (Львів, Україна), СММГО «Педагогічний клуб «Радуга» (Самара, Росія) та Фонду «Освіта для Демократії» (Варшава, Польща).

Метою проведення конференції є інформування представників громадського сектору України і Росії про діяльність ГО в цих державах, обмінятися досвідом у сфері молодіжного громадського сектору, налагодити контакти між громадськими організаціями України і Росії для подальшої співпраці.

Учасники конференції матимуть змогу поділитися досвідом роботи з молоддю з російськими партнерами у тому напрямку, в якому працюють самі. Кінцевим результатом даного заходу буде розробка дієвих спільних проектів.

До участі у заході запрошуються активісти громадських організацій, що займаються роботою з молоддю та зацікавлені у продуктивній співпраці з ГО Російської Федерації.

Для участі у конференції необхідно заповнити анкету учасника і надіслати до 18 грудня 2012 року на електронну адресу [email protected]

Організаторами забезпечується проживання та харчування учасників конференції.

Проїзд відшкодовуватись не буде. З собою мати ксерокопію або відскановану копію паспорта (І, ІІ сторінка і прописка) та ідентифікаційного коду.

Конкретна інформація по організації буде розіслана після 18 грудня. За детальною інформацією звертатися за тел. +380957312988, тел.факс +3 (80542) 770329, sumymolod.eu

Контакти

  • Наталка Лучанінова
  • Сумський обласний комітет молодіжних організацій
  • [email protected]
  • +380957312988

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.