bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний інноваційний форум
11.11.2011

Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту м.Києва, разом з “Клуб Успішної Молоді” та ВМГО “Українська студентська спілка” запрошують тебе взяти участь у Всеукраїнському Молодіжному інноваційному форумі, який стартує 16 листопада о 10:00 у Києві в колонній залі Київської міської державної адміністрації за адресою вул. Хрещатик 36.

Цей форум від багатьох інших відрізнятиме зовсім новий, молодіжний формат, цікаві міні-тренінги, виступи відомих бізнесменів та керівництва міста та України на тему інноваційного підходу в управлінні проектами, твого працевлаштування та цікавого формату освіти для молоді.

У другій частині Форуму ми підготували для тебе майстер-класи зі створення власних шедеврів з використаних речей, бізнес-ігри, тренінги, «швидкі побачення», конкурси та розіграші подарунків від організаторів.

Учасники проекту «Клуб успішної молоді» готують Форум максимально інтерактивним, цікавим та корисним для тебе.

Щоб взяти участь, заповни, будь ласка, анкету на сайті, надішли її до 12 листопада (включно) на адресу [email protected]. Програма Форуму також є на сайті.

Участь у Форумі безкоштовна! Організатори покривають витрати на проїзд учасників із інших міст (при пред’явлені квиточка).

Приєднуйся до нас в групах, щоб разом із іншими отримувати цікаву та корисну інформацію щодо свого власного розвитку, ділись із нами своїми думками та корисними посиланнями, щоб зробити одне одного більш успішними: Вконтакті, Facebook.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.