bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Історії успіху громадських ініціатив в територіальних громадах
22.12.2008

24 грудня 2008 року відбудеться конференція «Історії успіху громадських ініціатив в територіальних громадах».

З грудня 2007 по грудень 2008 року Коаліцією «Молода Черкащина» було проведено серію круглих столів та семінарів в районах Черкаської області, видано інформаційні продукти та надано підтримку 8 громадським організаціям та ініціативним групам Черкащини.

Голова Координаційної ради КМГО „Молода Черкащина” Вікторія Феофілова відзвітується про діяльність коаліції протягом 2008 року. Зокрема, за минулий рік було реалізовано 6 проектів (в рамках яких відбулося 62 інформаційні заходи), створено 10 видів друкованої продукції (брошур, буклетів, листівок, бюлетенів загальним накладом 8200 примірників) та 5 соціальних відеофільмів („Що таке дискримінація?”, „Молодіжна політика очима молоді”, „Політика: „жіночі” проблеми „нежіночої” справи”, ,,Моя правда про СНІД”, „Вихід”).

Запрошуються активісти неурядових організацій, журналісти та усі бажаючі, хто цікавиться громадським життям Черкащини.

Конференція «Історії успіху громадських ініціатив в територіальних громадах» відбудеться в «Бузковому залі» готелю «Росава». Початок об 11.00. Даний захід відбувається в рамках проекту „Молодіжні ініціативи щодо покращення життя в громадах”, профінансованого Національним фондом підтримки демократії (NED).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.