bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄС проведе Школи-тренінги взаємоповаги і толерантності
27.10.2011

28 жовтня 2011 року (п’ятниця) о 11.00 в місті Миколаєві запрошуємо журналістів відвідати Школу взаємоповаги та толерантності. Учасниками школи під гаслом «Ми різні. І тому нам цікаво разом!» стануть діти з будинків-інтернатів.

Протягом трьох днів діти в ігровій формі дізнаються про свої права,взаємну повагу і толерантність, сімейні цінності та відповідальне батьківство.

Програма дитячих тренінгів «Школи взаємоповаги та толерантності» буде передана в учбові заклади з рекомендацією інтегрувати елементи занять в учбовий процес.

Зустріч з журналістами відбудеться у форматі прес-конференції 28 жовтня о 11.00.

Модератором виступить дитина-учасник Школи, яка представить основні надбання та досягнення трьох днів тренінгів. Під час прес-конференції діти продемонструють гігантське художнє полотно дружби, яке створять протягом трьох днів у Школі.

Учасники прес-конференції:

  • Дворніков Віктор – регіональний координатор Проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент»
  • Литвин Світлана Василівна - заступник начальника управляння освіти Миколаївської облдержадміністрації
  • Жук Миколай Васильович - начальник управління сім’ї, молоді та спорту Миколаївської облдержадміністрації
  • Колбаса Руслан Сергійович - начальник Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
  • Любарська Ольга Миколаївна - Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи МНУ ім. В.О. Сухомлинського, голова БФ «Жіноча перспектива»
  • Ісупова Ксенія - майстер спорту України по кікбоксингу, чемпіонка України, чемпіонка кубка світу, призер міжнародних змагань, чемпіонка країн СНД, лауреат спортивного року, студентка 3-го курсу Інституту фізичної культури та спорту, стипендіат міського голови

Під час візиту до Школи взаємоповаги та толерантності журналісти зможуть взяти коментарі у представників Міністерства, ЄС, організаторів табору, дітей та запрошених зірок, взяти участь у навчальних іграх.

Місце проведення Школи та прес-конференції: м. Миколаїв,Готель «Турист» - вул. Генерала Карпенко 46.

«Школи взаємоповаги та толерантності» триватимуть три дні (26 – 28 жовтня 2011 року) та пройдуть одночасно у п’яти містах: Києві, Донецьку, Херсоні, Миколаєві та Севастополі.

Спеціалізовані тренери та вихователі ознайомлять дітей-учасників Школи з трьома основними темами: «Права дітей та їх захист», «Взаємна поваго та терпимість», «Сімейні цінності і відповідальне батьківство».

Заняття спрямовані на соціалізацію: діти навчатимуться жити, грати та обговорювати теми за допомогою творчих заходів: театральні вистави, творча майстерні, відео та фото репортажі, малювання, лекції та дискусії. У кожному таборі візьмуть участь 25 дітей 14-16 років.

Тренерами стануть представники профільних неурядових організацій, а саме Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда-Україна», громадських організацій «Жіночі альтернативи», «Жіноча перспектива» та «Чоловіки проти насильства».

УЧАСТЬ ПРЕСИ - ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ АКРЕДИТАЦІЄЮ

Для акредитації, будь ласка, звертайтесь до
Катерини Деменнікової – мобільний: 050-394-06-89,
e-mail: [email protected]

Заявки приймаються до 20:00 27 жовтня 2011 року.

У заявці слід вказати: ПІБ, назву ЗМІ, посаду, номер моб. телефону, адресу ел.пошти.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.