bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Київська Модель Організації Об’єднаних Націй 2011»
13.10.2011

З 26 по 28 жовтня 2011 року на базі Верховної Ради України та Київського національного університету імені Тараса Шевченко, за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, Програми Розвитку ООН в Україні, відбудеться ІІІ Міжнародна Молодіжна Конференція «Київська Модель Організації Об’єднаних Націй 2011» (КМООН 2011).

Організатори: ВМГО «Всеукраїнська Асамблея Молоді», Департамент зовнішніх зв’язків студентського парламенту КНУ імені Тараса Шевченко

КММООН – це рольова гра, в ході якої імітується робота різних інституцій ООН згідно до Статуту ООН та керуючись офіційними нормами і законами діяльності ООН.

Під час конференції кожен делегат представляє певну країну або організацію, що входить до ООН. Шляхом дискусій, переговорів та дебатів, учасники намагаються знайти вирішення багатьох світових проблем та конфліктів. Відстоюючи різні точки зору, молоді делегати вчаться чітко та ґрунтовно висловлювати думки, збагачують свої знання з міжнародного права, історії та культури різних держав, своє розуміння світової політики, вдосконалюють власні ораторські, дипломатичні, культурні та комунікативні навички.

Учасниками-делегатами Конференції є студенти та аспіранти різних ВНЗ м. Києва, України та інших держав.

До участі у заході (в якості гостей та експертів) запрошуються зацікавлені представники органів державної влади та місцевого самоврядування, дипломатичного корпусу, науковці, журналісти.

У рамках Моделі ООН 26го жовтня відбудеться сесія на тему: «Нові стандарти правоохоронної діяльності в контексті світової глобалізації».

Ті, хто бажають зробити доповіді або виступити на дану тематику, пишіть на імейл [email protected]

Робоча мова Конференції: англійська, українська – на відкритті конфереції (наявна можливість синхронного перекладу).

Реєстрація учасників (прийом заявок) та гостей триває до 20 жовтня 2011 року.

Скоро відкриється Наша сайт !   Також ми є в соціальнчій мережі.

УМОВИ УЧАСТІ

Для участі в Конференції необхідно заповнити реєстрацйну форму. ЇЇ можна заповнити тут.

Далі, для тих учасників, які отримають підтвердження своєї участі на імейл, необхідно написати Політичну заяву від країни по питанню, яке розглядається обраною інституцією ООН і надіслати їх на імейл Секретаріату - [email protected].

Організаційний благодійний внесок складає:

  • Для членів ВМГО ВАМ – 20 євро
  • Для учасників з України та СНД – 30 євро
  • Для учасників з інших країн – 50 євро.

Оплата здійснюється за розрахунковим рахунком (його реквізити ви можете спитати у організаторів), або в особистому порядку (вам видається розписка).

Всім учасникам на пошту буде розіслана методичка по підготовці до конференції, а також декілька тренінгів.

ПЕРЕЛІК ТА ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ ПО ІНСТИТУЦІЯМ ООН, ЯКІ МОДЕЛЮЮТЬСЯ

1) ICJ (Міжнародний суд) - Винесення консультативного рішення на заяву подану Генеральною Асамблеєю ООН від ЮНІСЕФ щодо створення Генеральною Асамблеєю ООН комісії, яка буде займатися уніфікацією та удосконаленням законодавства у сфері відповідальності неповнолітніх на основі спільного досвіду представників усіх правових систем.

2) Human Rights Council - (Комітет з питань прав людини) - Міжнародне співробітництво в галузі безпеки дорожнього руху

3) UNICEF - (ЮНІСЕФ) - Діти у військових конфліктах в Африці в 21-му столітті

4) SC (Рада Безпеки) - Ситуація в Сирії.

5) United Nations Committee on Drugs and Crimes (Комітет по боротьбі з наркотиками та злочинністю) - Афганістан і М’янма: ключові ланки трафіку наркотиків у світі

6) ECOSOC (Комітет з соціально-економічного розвитку) -Поточний стан світової економіки: вплив регіональних криз в економіці на формування сучасних тенденцій в глобальній економічній системі; соціальні наслідки регіональних економічних криз.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.