bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відеоконференція між Україною та Грузією з питань протидії торгівлі людьми
18.12.2008

19 грудня 2008 року відбудеться дистанційна відеоконференція між Україною та Грузією під назвою "Захист постраждалих від торгівлі людьми: досвід Грузії".

Двохгодинна відеоконференція Київ-Тбілісі ініційована з метою ознайомлення України з досвідом Грузії в протидії торгівлі людьми та захисті постраждалих від цього ганебного явища.

Організатори відеоконференції: Міжнародна організація з міграції, Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, Посольство США в Україні.

За останні п’ять років Грузія зробила значний прогрес в напрямку надання допомоги постраждалим та викорінення транснаціональних злочинів, пов’язаних з торгівлею людьми. Сьогодні підхід цієї країни до розв’язання проблеми торгівлі людьми може бути дуже корисним для України.

Від України у відеоконференції візьмуть участь представники Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства економіки, Міністерства закордонних справ, Міністерства праці та соціальної політики, Міністерства юстиції, Міністерства фінансів, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства освіти та науки, Служби безпеки України, Адміністрації Державної прикордонної служби, Ради національної безпеки і оборони України та ін.

В Києві відеоконференція проводитиметься за адресою: вул. Глибочицька, 4, початок о 14.00.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.