bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Донецьку обговорять ставлення громадян до неурядових організацій
27.09.2011

Міжнародна фундація з виборчих систем (IFES) та Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» запрошує Вас на громадське обговорення 19-го щорічного опитування громадської думки в Україні.

Це опитування охоплює ключові соціо-політичні проблеми в Україні, зокрема політичну та економічну ситуацію в країні, ставлення до ключових інститутів та лідерів, очікування на майбутнє, думки щодо демократії і прав. Цьогорічне опитування також включає велику кількість даних щодо процесу реформування виборчого законодавства, а також ставлення громадян до неурядових організацій (НУО). Дослідження IFES дозволяє не тільки поглянути на дані поточного року, а й порівняти їх з даними за попередні періоди.

В обговоренні результатів дослідження приймуть участь представники провідних НУО, місцевих організацій, політичних партій, експертів з виборчого законодавства та медіа. Результати дослідження матимуть практичну цінність для інтенсифікації в регіоні громадського обговорення виборчої реформи, впровадження ініціатив із захисту прав та інтересів громадян та освітньо-просвітницької діяльності неурядових організацій.

У рамках презентації особлива увага приділятиметься ставленню українців до НУО та політичних партій, зокрема жителів Донецька. НУО і політичним партіям буде надзвичайно корисно дізнатись про сприйняття їх діяльності громадянами та врахувати суспільні ризики, які були виявлені за результатами проведення дослідження.

Дата проведення - 30 вересня 2011 р.

Місце проведення - конференц-зал готелю «Централь»

Початок реєстрації о 10:30.

Контактна особа – Анастасія Прокопенко (менеджер програм ДОО «Комітет виборців України»).

Будь ласка, підтвердить свою участь за телефоном 095 766 52 77 або електронною поштою [email protected] не пізніше 12:00 29 вересня.

Контакти

  • Анастасія Прокопенко
  • Донецька обласна організація ВГО “Комітет виборців України”
  • http://www.cvu.dn.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.