bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація волонтерської програми Євро-2012 в Тернополі
26.09.2011

27 вересня (вівторок) о 09:00 - 11:00 у Тернопільській міській раді (Український дім “Перемога”, бул. Т Шевченка, 27) відбудеться “круглий стіл” на тему: “Євро-2012: місто, волонтери, інвестиції”.

До офіційного старту фінальної частини європейського турніру (8 червня 2012 року) залишається 250 днів. На жаль, молодь України, в тому числі й Тернополя, не достатньо поінформована щодо третьої за масштабами спортивної події у світі та можливостей, які відкриваються разом із проведенням турніру.

За попередніми підрахунками, в червні 2012 року Україну відвідає безпрецедентна кількість іноземних вболівальників – більше 1 мільйона осіб з понад 100 країн світу.

Хоча Ваше місто не є господарем футбольних поєдинків, воно має всі шанси стати візитною карткою України під час ЧЄ-2012.

Багато з туристів захочуть познайомитись із мальовничою Тернопільщиною, відкрити для себе їх культурну, історичну та духовною спадщину. Крім того, чимало туристів та членів родини УЄФА через недостатню кількість засобів розміщення також проживатимуть в Тернополі.

Як відомо, під час Євро-2012 організатори УЄФА планують залучити для роботи в приймаючих містах 2800 волонтерів. Офіційний відбір добровольців розпочався влітку. Цілком очевидно, що для молодим активістам Тернополя також було би цікаво взяти участь у волонтерському проекті.

Добровольці могли б працювати як в приймаючих містах, так і безпосередньо на своїй Батьківщині, зустрічаючи та допомагаючи тисячам туристів зорієнтуватись у місті та області.

На сьогоднішній день інформації про залучення волонтерів під час Євро-2012 вкрай бракує.

У зв’язку з цим, пропонуємо організувати “круглий стіл” в приміщенні Тернопільської міської ради (бульвар Т. Шевченка, 27) на тему: “Євро-2012: місто, волонтери, інвестиції”.

В рамках заходу передбачається:

  • створення Тернопільського обласного осередку ВМГО “Волонтерська асоціація України”
  • ознайомити студентів із можливостями, які відкриваються із участю у проекті “Євро-2012”;
  • розповісти більше про волонтерський проект під час Чемпіонату;
  • ознайомитись із досвідом студентів, які залучались до волонтерських акцій;
  • скоординувати подальші дії щодо підготовки волонтерів міста;
  • привернути увагу широких кіл громадськості та ЗМІ Тернополя до актуальності волонтерського проекту під час Чемпіонату.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.