bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Кіровоградщині працюють над зниженням рівня конфліктності в школах
23.09.2011

26 вересня 2011р. ДЕГО «ФЛОРА» запрошує всіх,  хто  бажає навчитися розв’язувати конфлікти  мирним шляхом та передавати цей досвід іншим,    на презентацію проектної  ідеї  «Шкільні центри медіації – це вихід із конфліктної ситуації!».

Вже неодноразово фахівці ДЕГО «Флора» розповідали про медіацію як цікавий, а головне дієвий спосіб подолання агресії та конфліктності у шкільному середовищі. Наразі вони мають що розповісти про свою діяльність, тому 26 вересня 2011р. буде проведено прес-конференцію. Організатори планують познайомити громадськість із своїми досягненнями, розповісти більше про програму та взагалі сенс медіації, а також про те, що планується робити в цьому напрямку далі.

В заході приймуть участь керівники шкільних служб розв’язання конфліктів, які вже успішно працюють в регіоні. Долучаться і представники шкіл,які мають бажання і в себе започаткувати цю методику. Запрошені представники ЗМІ, а також всі бажаючі, кого так чи інакше цікавить розповсюдження та започаткування центрів медіації у школах.

Тож запрошуємо всіх долучатися до кампанії! Захід відбудеться: 26 вересня 2011р. об 11.00, за адресою:м. Кіровоград, вул. Дзержинського, 53-а (інформаційно-ресурсний центр) Контактна особа: Шестакова Людмила, тел. (0522) 27-09-63


Діяльність здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.