bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійні концерти: чи варта гра свічок?
14.09.2011

Чи варто проводити благодійні концерти в Україні? Наскільки вони результативні? Як правильно організувати подію і що робити після її закінчення? Про всі «за» і «проти» розкажуть представники українських благодійних фондів, які випробували цей інструмент благодійності.

 

Рeer learning зустріч «Як організовувати благодійний концерт: досвід практиків» відбудеться 30 вересня 2011 року з 10.00 до 14.00 в рамках програми «НА ВЧИСЬ» Українського форуму благодійників. Реєстрацію відкрито.

Під час заходу також розкриють таємниці вибору основних учасників благодійного концерту та способи їх мотивації; як правильно знайти місце і отримати його безкоштовно; де та яким чином можна анонсувати благодійний концерт, щоб достукатися до цільової групи. Крім того, учасникам відкрито пояснять усі організаційні моменти, включно з фінансовими.

Серед спікерів: Український фонд “Благополуччя дітей ” (м. Київ), Центр “Доброчин” (м. Чернігів) та Фонд Олени Пінчук “Анти СНІД”.

Під час заходу учасники отримають змогу поділитися досвідом проведення благодійних концертів; розказати власні історії, які як надихають, так і допомагають проаналізувати помилки.

Умови участі у заході:

Члени Українського форуму благодійників:

1 особа від організації - участь безкоштовна; кожна наступна особа - реєстраційний внесок 50,00 грн.

Інші учасники, які не є членами Українського форуму благодійників: 1 особа від організації – 100,00 грн.; кожна наступна особа - реєстраційний внесок 75,00 грн.

Кошти, зібрані під час реєстрації, будуть спрямовані Українським форумом благодійників на створення інформаційної бази Форуму з питань благодійництва, зокрема на придбання спеціалізованої літератури.

Час та місце проведення:

Захід відбудеться 30 вересня 2011 року, з 10.00 до 14.00 (початок реєстрації о 9.30) у галереї Фонду сприяння розвитку мистецтв (вул. Фролівська, 1/6 , ст. Метро “Контрактова площа, м. Kиїв).

Реєстрація: Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її до 28 вересня 2011 року на електронну адресу [email protected] або на факс (044) 425 92 95.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.