bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Львові обговорять стан доступу до публічної інформації
09.09.2008

12 вересня 2008 р. у м. Львові відбудеться круглий стіл на тему: «Правові гарантії реалізації права на доступ до публічної інформації: сучасний стан та перспективи».

Захід проводиться Центром політико-правових реформ спільно з юридичним факультетом ЛНУ ім. І. Франка в рамках проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна».

Метою круглого столу є обговорення на регіональному рівні (м. Львів) проблем здійснення права на доступ до публічної інформації, удосконалення правового регулювання у цій сфері та перспектив їх вирішення в Україні.

Зокрема, для обговорення буде представлено проект Закону України «Про доступ до публічної інформації», розробленого коаліцією громадських організацій в рамках РГ проекту MSI «Гідна Україна», внесеного на розгляд Верховної Ради України народним депутатом України А. Шевченком 11 липня 2008 року (№2763).

До участі у круглому столі запрошені представники органів державної влади, органів місцевого самоврядування, наукових установ, медіа, міжнародних, громадських організацій та інші зацікавлені особи.

Круглий стіл відбудеться у м. Львів 12 вересня 2008 року у залі Вченої Ради юридичного факультету ЛНУ ім. І.Франка (вул. Січових стрільців, 14, ауд. 409).
Початок о 10.00, реєстрація учасників – 9.30.

Про участь у круглому столі слід повідомити до 9 вересня 2008 року.

Детальніша інформація у контактах

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.