bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл на тему розвитку громадянського суспільства в Донецькій області
06.09.2011

Круглий стіл «Регіональна цільова програма розвитку громадянського суспільства в Донецькій області: зміст та перспективи впровадження» ініційований ДОО ВГО «Комітет виборців України» у партнерстві з Громадською радою при Донецькій облдержадміністрації.

Захід відбудеться 9 вересня 2011 р. о 14 годині за адресою м. Донецьк, бул. Пушкіна, 34 (11-й поверх будівлі облдержадміністрації).Реєстрація учасників та ЗМІ здійснюватиметься з 13.30 до 14.00.

До участі у круглому столі запрошені лідери громадських організацій області, голови громадських рад регіонів України, державні службовці, науковці, представники засобів масової інформації.

У межах круглого столу буде презентовано проект обласної цільової програми зі сприяння розвитку громадянського суспільства в Донецькій області на 2012-2014 рр. (програма круглого столу додається).

Про свою участь у круглому столі «Регіональна цільова програма розвитку громадянського суспільства в Донецькій області: зміст та перспективи впровадження» просимо повідомити на електронну адресу [email protected] до 16 години 8.09.2011р.

Із додатковими питаннями просимо звертатись до керівника аналітичних програм ДОО ВГО «Комітет виборців України» Олександра Клюжева (тел.095 822 53 19).

ПРОГРАМА круглого столу «Регіональна цільова програма розвитку громадянського суспільства в Донецькій області: зміст та перспективи впровадження»

09 вересня 2011 р.,
(
 м. Донецьк, бул. Пушкіна, 34 (11-й поверх будівлі облдержадміністрації)

14.00-14.10 Вступне слово.
Сергій Ткаченко, Голова правління ДОО ВГО «Комітет виборців України»;

Ольга Маштакова, начальник управління взаємодії з громадськістю Міністерства регіонального розвитку та будівництва України.

14.10-14.45. Презентація проекту обласної цільової програми зі сприяння розвитку громадянського суспільства в Донецькій області на 2012-2014 рр.

Олександр Клюжев, керівник аналітичних програм ДОО ВГО «Комітет виборців України»;

Сергій Симонов, головний спеціаліст Головного управління взаємодії з громадськістю, у справах національностей та релігій Донецької облдержадміністрації.

Питання та відповіді.

14.45-15.00 Експертні доповіді членів робочої групи з розробки обласної цільової програми зі сприяння розвитку громадянського суспільства в Донецькій області на 2012-2014 рр.

15.00-15.30 Загальне обговорення. Збір зауважень та пропозицій до проекту обласної цільової програми зі сприяння розвитку громадянського суспільства в Донецькій області на 2012-2014 рр.

Модератор круглого столу:
Сергій Ткаченко, Голова правління ДОО ВГО «Комітет виборців України».

Контакти

  • Анастасія Прокопенко
  • Донецька обласна організація ВГО “Комітет виборців України”
  • http://www.cvu.dn.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.