bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональні аспекти євроінтеграційних процесів в Україні
16.12.2008

18 грудня об 11.00 – 13.00 в м. Сімферополь пройде круглий стіл «Регіональні аспекти євроінтеграційних процесів в Україні», присвячений відкриттю Центру європейської інформації, а також обговоренню питань формування громадської думки і європейського світогляду жителів Криму.

Регіональне ресурсне агентство “Крим-перспектива” і Кримська республіканська установа „Універсальна Національна Бібліотека ім. І.Франко” запрошують вас взяти участь в роботі круглого столу «Регіональні аспекти євроінтеграційних процесів в Україні», який пройде за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження».

У програмі круглого столу: презентація проекту «Створення Центру європейської інформації на базі Кримської республіканської установи „Універсальна Національна Бібліотека ім. І.Франко”; обговорення досвіду і потенційних можливостей Кримських громадських організацій в інформуванні громадськості, формуванні громадської думки і європейського світогляду.

Під час круглого столу планується оголошення умов конкурсу «ЄС – наше майбутнє!» для молоді, учнів середніх шкіл і студентів АР Крим.

До участі у заході запрошуються організації, що мають досвід співпраці з організаціями країн Європейського Союзу, журналісти, викладачі ЗОШ і ВНЗ, студенти та усі зацікавлені в тематиці євроїнтеграції.

Проект реалізується за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження»

Місце проведення: Кримська республіканська установа «Універсальна Національна Бібліотека ім. І.Франко».

Реєстрація на місці.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.