bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Які умови потрібні для більш продуктивного використання фруктового потенціалу громад Буковини?
20.07.2011

У рамках реалізації проекту Німецького Товариства Міжнародного Співробітництва (GIZ), 22 липня 2011 р. громадська організація «Буковинська асоціація сільськогосподарських дорадчих служб» проводить обласну конференцію на тему: «Створення сприятливих умов для підвищення економічної ефективності переробки фруктів і ягід та їх реалізація в Чернівецькій області»

Аналіз сучасного стану та тенденція розвитку виробництва з переробки плодів та ягід.

В ході конференції будуть підняті питання:

  1. Іновіаційні форми регіонального розвитку в промисловій переробці плодів і ягід. Виступаючий: Мельник Н. М., Голова НУО «Буковинська асоціація. сільськогосподарських дорадчих служб».

  2. Інтеграція сфер виробництва, зберігання, промислової переробки й реалізація плодів та ягід як об’єктивна передумова ефективного функціонування економіки садівництва. Виступаючий: Петрюк В.В., дорадник з питань розвитку сільських територій.

  3. Шляхи залучення інвестицій в переробну галузь плодів та ягід. Виступаючий: Федірчик Л. В., експерт-дорадник Головного управління агропромислового розвитку Чернівецької ОДА.

  4. Обговорення моделі агропромислової інтеграції в переробці плодів та ягід Виступаючий: Бабій М.О., директор Сокирянської корпорації з питань садівництва, розсадництва та переробної промисловості.

Місце проведення – смт. Сокиряни, РДА Час проведення – 10 год.

Мельник Н. М., Голова громадської організації «Буковинська асоціація сільськогосподарських дорадчих служб»

Контакти

  • Мельник Н. М.
  • «Буковинська асоціація сільськогосподарських дорадчих служб»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.