bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бізнес-конференція “International Business Opportunities”
14.07.2011

18 липня в приміщенні “Києво-Могилянська Бізнес Школи” пройде конференція “International Business Opportunities”, метою якої є надання представникам українського бізнесу можливостей і знань для ефективної співпраці з іноземними партнерами.

Організатором виступає міжнародна організація AIESEC.

Формат проекту передбачає виступи представників українських компаній, які розкажуть про безпосередній досвід у роботі з іноземними партнерами.

Заступник директора відділу логістики ООО «НПП «Укроргсинтез» Оксана Василенко поділиться досвідом залучення іноземного фахівця для підвищення ефективності співпраці з китайськими партнерами.

Також Володимир Бондар, перший Віце-президент «Асоціації українських банків», розповість про роль банківської системи в розширенні бізнесу на закордонні ринки.

Час і місце проведення: 18 липня 2011, з 10:00 – 15:00.

Києво-Могилянська Бізнес Школа (адреса м. Київ, вул. Волоська 8/5).
Кількість місць обмежена. Вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією.

Детальніше про проект можна дізнатися на сайті ibo.aiesec.kiev.ua.

Інформаційні партнери конференції:

  • генеральний інформаційний партнер – obozrevatel.com,
  • головний
  • медіа-партнер – liga.net, медіа-партнери – compas.in.ua, fp.ua, trainings.ua, prostobank.ua, finance.ua, e news.com.ua.

Організатором конференції виступає міжнародна організація AIESEC, яка активно займається розвитком лідерства серед молоді в Україні та світі.

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, що об’єднує активну молодь зі 111 країн світу. Члени організації – це студенти та випускники, які кожного дня розвиваються особистісно та професійно на шляху становлення в ролі лідерів, які хочуть та знають як змінювати світ на краще.

АIESEC надає молодим людям можливість розвиватись як лідер завдяки комплексному досвіду, який формується за допомогою трьох основних елементів:

  • Досвід лідерства
  • Програма міжнародних стажувань AIESEC
  • Глобальне освітнє середовище)

Офіційний сайт організації у Києві: www.aiesec.kiev.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.