bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна конференція з питань профілактики наркоманії та ВІЛ/СНІД
10.12.2008

11-12 грудня 2008 року Державна соціальна служба для сім’ї, дітей та молоді проводитиме низку заходів, присвячену проблемам наркоманії та ВІЛ/СНІД.

Протягом двох днів представники Мінсім’ямолодьспорту, установ охорони здоров'я (МОЗ), освіти і науки (МОН), органів внутрішніх справ (МВС), центрів соціальних служб для сім'ї, дітей молоді, громадських та міжнародних організацій, які беруть безпосередню участь в організації та проведенні програм і заходів, спрямованих на профілактику наркоманії, ВІЛ/СНІД обговорюватимуть найгостріші питання цієї сфери.

11 грудня о 15.00 розпочнеться Міжнародна конференція з питань профілактики наркоманії та ВІЛ/СНІД. На конференції висвітлюватиметься інноваційний вітчизняний та міжнародний досвід у сфері профілактики наркоманії, туберкульозу та ВІЛ/СНІД, обговорюватимуться перспективні напрямки співпраці державних та недержавних установ і організацій у цій сфері.

Зокрема, з доповідями виступлять Джеремі Хартлі (Представник Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні) та Ані Шакарішвілі (регіональний координатор Об’єднаної програми ООН з ВІЛ/СНІДу (UNAIDS)).

12 грудня 2008 року з 10.00 до 17.00 буде проведено ряд секцій за участю міжнародних експертів, а саме:

1.Обговорення результатів проекту “Навчання соціальних працівників в Україні – кваліфікаційний курс з консультування з питань наркозалежності/ВІЛ/СНІД”, що реалізовувався протягом 2007-2008 років Державною соціальною службою для сім’ї, дітей та молоді спільно з німецькою організацією «Connect plus e. V.»;

2.Обговорення проблем міжвідомчої співпраці органів внутрішніх справ з соціальними працівниками державних установ/закладів та неурядовими організаціями (аспект здійснення профілактичної роботи з питань ВІЛ/СНІДу серед вживачів психоактивних речовин, в тому числі споживачів ін’єкційних наркотиків).

Крім цього, 12 грудня 2008 року з 10.00 до 13.00 за участю Олени Савкович (Дитячий Фонд ООН (UNICEF)) та Олександри Яцури (USAID, Проект розвитку ВІЛ/СНІД-сервісу в Україні) відбудеться майстер-клас на тему «Діти та підлітки груп ризику інфікування ВІЛ: час діяти».

Адреса: Київ, майдан Незалежності, 2, 2 поверх  (приміщення Будинку Федерації профспілок України, станція метро “Майдан Незалежності ”).

Довідки та акредитацію можна отримати за телефонами, вказаними в контактах.

Контакти

  • Руль Марина Ігорівна
  • прес-секретар Державної соціальної служби для сім’ї
  • дітей та молоді
  • Державна соціальна служба для сім’ї, дітей та молоді
  • 234-64-99
  • (095) 151-03-97

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.