bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підсумкова зустріч «Зміцнення потенціалу в сфері управління міграційними процесами»
09.12.2008

Міністерство внутрішніх справ України в партнерстві з Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та Державною прикордонною службою за фінансової підтримки Європейської Комісії підсумовує діяльність проекту «Зміцнення потенціалу в сфері управління міграційними процесами», профінансованого Європейською Комісією.

Прес-конференція, що підбиватиме підсумки існування цього проекту в Україні протягом 3 років (початок – в 2005-му), відбудеться 12 грудня 2008 року з 14.00 до 14.45 години в приміщенні готелю «Русь» (вул. Госпітальна, 4, конференц-зала, секція Ф).  

У прес-конференції братимуть участь голова Наглядової ради, заступник міністра внутрішніх справ України Василь Мармазов, заступник Голови Державної прикордонної служби Олександр Мельников, Голова Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні Джефрі Лабовіц, представник відділу проектів технічної допомоги Представництва Європейської Комісії в Україні Бернгарт Богенспергер.  

Проект «Зміцнення потенціалу в сфері управління міграційними процесами: фази 1 та 2» є проектом МОМ за підтримки Європейської Комісії, що допоміг розбудувати та зміцнити ефективну систему управління  міграційними процесами в Україні.

Проект підтримав прагнення Уряду України наблизити законодавчу базу України у відповідність до законодавства Європейського Союзу в сфері міграції. Дії проекту спрямовані на покращення управління міграцією в Україні та вздовж найбільш уразливих ділянок на західних кордонах країни через розробку операційних шляхів по зміцненню потенціалу, особливо враховуючи проблему зростаючої кількості незаконних мігрантів.  

Передостання 9-та зустріч Наглядової ради проекту відбулася в липні цього року спільно з Міністерством внутрішніх справ України. Основною метою зустрічі було обговорення діяльності проекту та прогресу, якого вдалося досягти.   

Цей проект МОМ допоміг Українському Уряду в зміцненні потенціалу в управлінні міграційними потоками, а також у гармонізації міграційної політики відповідно до Європейських вимог та міжнародних стандартів з прав людини (так звані «aquis communaitaire»).

 З приводу акредитації, будь ласка, звертайтеся до Інформаційного відділу МОМ за адресою [email protected].

 Більш детальну інформацію про проект та програму конференції можна знайти на офіційному сайті Представництва МОМ в Україні www.iom.org.ua.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.