bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Баркемп для правозахисників “Human Rights Camp”
06.05.2011

21 травня 2011 року з 09:30 до 16:40 в приміщенні юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Січових стрільців, 14) відбудеться освітній захід у форматі «баркемп» на тематику прав людини «Human Rights Camp».

Організатор заходу – Громадська організація «Корпус свободи».

Метою «Human Rights Camp» є розповсюдження знань та обмін досвідом громадських активістів та правозахисників з громадою, привернення уваги громадськості до сфери прав та свобод людини, шляхом проведення інноваційного освітнього заходу на тему прав людини у форматі «баркемп».

«Human Rights Camp» передбачає 3 потоки з різними тематиками прав людини, в кожному потоці буде одночасно проведено 5 виступів українських громадських діячів, правозахисників та практикуючих юристів тривалістю 50 хвилин кожний. Між виступами відбудуться перерви на каву тривалістю 15-20 хвилин.

Кожен може ознайомитися з графіком та доповідачами Human Right Camp на сайті Громадської організації «Корпус свободи». Також є можливість проголосувати за теми виступів на сторінках Громадської організації «Корпус свободи» у соціальних мережах Vkontakte, Facebook та Twitter. Подія такого формату у сфері прав людини відбудеться вперше в Україні.

Партнери заходу – юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, Приватне підприємство «Гал-Офіс», Банк “Ренесанс Кредит”, Приватне підприємство “Медичний центр “Інтерсоно”“, Школа ораторського мистецтва ”Агрус”.

Всі бажаючі можуть зареєструватися для участі у заході, завантаживши анкету та надіславши на і-мейл [email protected] . Кількість місць обмежена.

Вартість запрошення для участі в «Human Rights Camp» – 50 грн.

За замовленням запрошень та додатковою інформацією звертайтеся за тел. (096) 649 35 43.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.