bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Четвертий Екуменічний соціальний тиждень
04.05.2011

Триває підготовка цьогорічного 4-го Екуменічного Соціального Тижня, який традиційно відбуватиметься восени у Львові. Цьогорічний Екуменічний соціальний тиждень ставить за мету об’єднати соціальні та громадські організації, церкви, владу, освітян, молодіжні асоціації навколо актуальних питань для обміну думками, ідеями, наснаження та прийняття соціально відповідальних рішень.

Центральною темою 4-го Форуму є «Реформи через довіру». Це питання є актуальним для теперішньої ситуації в державі та у світі загалом. Акцент робитиметься на участі громади в процесі реформування. Важливим моментом є роз’яснення причин, що стоять за змінами, їхньої мети та окреслення найважливіших рішень, активізація громадського сектору, отримання відповідей на запитання та ін.

3-й ЕСТ, на якому обговорювалися важливість таких цінностей як філантропія, відповідальність та довіра, знаходить продовження в цьогорічному Соціальному тижні.

Відповідальність кожного громадянина за ситуацію та довіра є важливими факторами успішного проведення перетворень (або ж з найменшими наслідками та опором). Це випробування, яке сьогодні ми всі маємо пройти та свідомо стати на шлях розвитку, починаючи з влади та закінчуючи особистою участю кожного громадянина.

Серед запланованих подій – конференція, панельні дискусії, а також етноконцерт, виставка-ярмарок соціальних організацій, що є учасниками проекту «Обсерваторія успішних ініціатив», «День Довіри», підготовлений спільно з християнською екуменічною спільнотою Тезе (Франція) та ін.

В цьому році на Форум завітають експерти України та закордону, експерти Світового Банку, Високоповажні Посли, представники благочинних, соціальних та громадських організацій, представники різних Церков, освітяни та активісти громадянського суспільства.

Слідкуйте за інформацією про програму 4-го Екуменічного Соціального Тижня на сайті.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.