bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма відвідування європейських інституцій
06.04.2011

Програма відвідування європейських інституцій (European Union Visitors Programme)фінансується та адмініструється спільно Європейським Парламентом та Європейською Комісією. Програма запрошує молодих лідерів з країн, що не входять до складу ЄС, відвідати Європу для того, щоб ознайомитися з політикою та цілями ЄС, підвищити рівень взаєморозуміння між спеціалістами з цих країн та їх колегами з Європейського Союзу. 

Програма відвідування європейських інституцій (European Union Visitors Programme) складається з індивідуальних 5-8-денних візитів, що включають зустрічі з представниками інституцій Євросоюзу у Брюсселі, Страсбурзі та/чи Люксембурзі. Усі візити координуються та адмініструються окремим Секретаріатом Програми. Витрати на проїзд та добові покриваються Програмою.

Хто може брати участь у Програмі? Урядові чиновники (на державному та місцевому рівнях), журналісти, члени профспілок, викладачі, представники некомерційних неурядових організацій, чиї професійні інтереси тією чи іншою мірою пов’язані з політикою ЄС. Учасники повинні мати закінчену університетську (або відповідну їй) освіту та працювати протягом декількох років у своїй сфері. Також учасники повинні вільно володіти однією з офіційних мов Євросоюзу. Базові знання принципів функціонування інститутів ЄС вітаються.

Яким чином обираються учасники? Учасники обираються комітетом, очолюваним спільно представниками Європарламенту та Єврокомісії. Кожного року обирається обмежена кількість (5-6) учасників з України.

Коли відбудеться візит? Якщо Ваша заявка успішна, Вас буде повідомлено протягом другої половини 2011 року. Візит відбудеться у 2012 році (учасник матиме змогу обрати дату із запропонованого списку).

Заявки необхідно надсилати у формі листа на: EUVP Applications Delegation of the European Union to Ukraine 10, Kruglouniversytetska Str. Kyiv 01024 Ukraine або на [email protected].

Заявка повинна містити: 

  • опис поточного місця роботи та сфери діяльності апліканта;
  • короткий огляд сектору, який учасник прагне досліджувати у Європі (необхідно також вказати, яким чином він пов’язаний з кар’єрними цілями апліканта); - аплікаційна форма та CV.

Останній термін подання заявок - 25 квітня 2011 року.

Аплікаційна форма у доданому файлі.

Джерело

Коментарі

Надя Кайданович   4857 днів тому   #  

Колеги, інформація про Програму відвідування європейських інституцій перекладена редактором порталу "Європейський простір" (http://eu.prostir.ua/calendar/246409.html). Не забувайте, будь ласка, додавати посилання на джерело.

  •   Пiдписатися на новi
Андрій Овчарук   4857 днів тому   #  

Пані Надіє, я додав посилання на сайт Європейського простору. Перепрошуємо за непорозуміння, що виникло.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.