bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обласний форум молодіжних ініціатив і проектів
03.03.2011

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Головне управління освіти і науки облдержадміністрації оголошують проводення обласного Форуму молодіжних ініціатив і проектів (далі – Форум)і.

Головна мета Форуму – заохочення молоді до підприємницької, наукової, культурної та соціально-орієнтованої діяльності, сприяння реалізації їхніх ініціатив.

У Форумі можуть брати участь мешканці м.Черкаси та Черкаської області - громадяни України віком від 14 до 35 років, студентська та аспірантська молодь, а також юридичні особи, НГО, діяльність яких спрямована на підтримку та розвиток молодіжного руху.

Для участі у Форумі необхідно написати проект у одній із чотирьох номінацій («підприємництво», «культура», «наука» та «соціальна сфера»). За результатами роботи конкурсних комісій будуть визначені переможці у кожній номінації, які отримають дипломи і грошові премії для реалізації проекту.

Заявки на участь у Форумі та проекти мають бути подані до управління у справах сім’ї, молоді та спорту (м. Черкаси, вул. Пастерівська, 102, т. (0472) 638559), Головного управління освіти і науки (м. Черкаси, бульв. Т.Г. Шевченка, 185, т. (0472) 374522) або Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру (м. Черкаси, вул. Смілянська, 23, 2 поверх, т. (0472) 360059) не пізніше 20 березня 2011 року у паперовому та електронному варіантах.

Більш детальну інформацію можна дізнатися на сайті Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру або безпосередньо у організаторів Форуму.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.