bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для студентів від ДПІ міста Чернігова
27.11.2008

Система оподаткування, нехай спочатку й примітивна, з'явилася з виникненням найпростішої державної моделі.

Багато грошей витекло з державних скарбниць, доки способи й види справляння податків не вдосконалилися настільки, що зробили їх одним з основних джерел доходу держави.

З 1 грудня 2008 р. розпочнеться конкурс студентських робіт "Податки як засіб покращання соціально-економічного життя міста". Його мета - залучення студентства до процесів державотворення, розвитку підприємництва, малого та середнього бізнесу, стимулювання громадсько-політичної активності студентів міста.

Молодь як соціально-демографічна група населення перебуває у центрі політичних, економічних і соціальних подій, тому ідеологія добровільної сплати податків залишається одним із основних напрямків діяльності податкових органів. Адже тільки освічений платник податків буде свідомо та вчасно виконувати свої податкові зобов'язання.

Широкі перспективи відкриваються перед сьогоднішнім студентством, адже нерідко молоддю народжуються ідеї, які згодом можуть змінити та розвинути суспільство, державу. Студентська молодь залучається до розробки та реалізації як недержавних, локальних проектів, так і державних, це зумовлено підвищеною чутливістю молоді до соціально-економічних процесів сьогодення та її активністю.

Цей конкурс передбачає широке залучення студентства до вирішення проблем міста та сприйняття забезпеченню впевненості студентства в необхідності їх знань, вмінь та навичок, довести, що держава перестає бути байдужою до
молодого покоління, і усі свої надії на майбутнє покладає саме на них.

Для підбиття підсумків остаточного етапу конкурсу створено журі у складі поважних громадян міста, зокрема: Шкерей Г.М - д.е.н., професор, ректор Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ММТУ, Савченко В.Ф. - д.е.н., професор директор Чернігівської філії АБ "Синтез", Голуб В.Л.
- завідувач відділу у справах сім'ї та молоді міської ради.

Роботи подаються в друкованому та електронному вигляді, до 20 квітня 2009 р. за адресою м. Чернігів, вул. Кирпоноса, 28, кім. N8, N2, [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.