bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як звичайному студенту грамотно інвестувати вільний час у корисний досвід?
14.02.2011

Ось, нарешті, в тебе з’явилась можливість приєднатися до міжнародної молодіжної організації AIESEC. Це спільнота амбітних лідерів, цілеспрямованих молодих людей у 110 країнах світу, що знають, як правильно інвестувати вільний час в особистий розвиток та отримання сучасних знань. І не гаючи часу використовують це на практиці змінюючи світ на краще та отримуючи безцінний досвід роботи.

Щоб приєднатися до активної молоді зі всього світу потрібно пройти три етапи відбору: заповнити аплікаційну форму, пройти співбесіду та відвідати конференцію, де ти більше дізнаєшся про можливості та переваги, що дає тобі статус AIESECera.

Але насправді не все так страшно – цікаві питання в аплікаційнії форми, кльові дівчата та хлопці на співбесіді питають виключно про тебе, і насамкінець – конференція: 2 дня драйву, нової інформації та шалених емоцій у режимі НОН-стоп. Протестуй себе, чи готовий ти до звершень?

В AIESECу ти зустрінеш іноземців з більш ніж 110 країн світу – ти можеш як приймати гостей, так і сам відвідати під час стажування країни про які мріяв з дитинства, отримавши на додаток вагомий досвід міжнародної співпраці. У 2010 AIESEC отримав статус найпопулярнішої молодіжної організації року , проекти, що ми проводимо також займають перші позиції в рейтингах.

В тебе не економічна освіта? Це не привід для хвилювань: лінгвісти, біологи, хіміки, ITшники, математики, медики та спортсмени можуть приймати активну участь у житті нашого суспільства. AIESEC допоможе у самовдосконаленні та розвитку особистих лідерських якостей кожнїй молодй людині.

Під час роботи ти маєш можливість поспілкуватися з минулими AIESECeрами, що зараз займають головні позиції у компаніях або мають власний бізнес. І повірте, вони знають, що потрібно робити в цьому житті, як стати успішним та реалізувати себе. Вони так само були студентами, сдавали сесії, і все встигли, розвиваючи себе як особистість. Роботодавці цінують AIESEC досвід, бо людина що має власні ідеї, втілює їх у життя, амбітна та працелюбна – завжди досягне успіху. Отже, якщо ти прагнеш змінити себе, знайти цікавих друзів, набути міжнародного досвіду тобі до нас! Не гай часу

Коментарі

Кравчук Егор   4909 днів тому   #  

забыли добавить, что кандидат должен владеть инглишом ;))

  •   Пiдписатися на новi
Анастасия Клысакова   4908 днів тому   #  

как минимум, Basic=)
а вообще, в AIESEC как раз навыки английского и улучшаются!

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4908 днів тому   #  

Дійсно, можна розглядати цю організацію як можливість підтягнути англійську. як то кажуть, хочеш чогось досягти - грай з сильним суперником )

  •   Пiдписатися на новi
Анастасия Клысакова   4908 днів тому   #  

=) Да, верно, Тарас!
Но тем не менее даже английский язык - это просто инструмент образованного человека.
А то, зачем AIESEC существует - это развитие молодых людей, в частности, их лидерского потенциала, чтобы они могли совершать качественные позитивные изменения в обществе, со знаком "+"=)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.