bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Kонкурс туристичних путівників «ЄвроШлях»
14.02.2011

Мета конкурсу – знайомство з Маріуполем як з центром консолідації європейських національних культур. Основним завданням є створення туристичного путівника, який розкриє привабливі та цікаві риси Приазов’я, історичні та культурні пам’ятки міста та регіону, невідомі цікаві місцевості.

Учасниками конкурсу можуть виступати: молодь міста від 16 до 35 років, туристичні агенції, краєзнавці, співробітники музеїв, історики, науковці тощо, які бажають глибше познайомити жителів та гостей Приазов’я з його привабливими рисами, зокрема тими, які сформувалися під впливом інших європейських культур, та внести власний внесок у розвиток краєзнавства. Конкурсанти можуть готувати матеріал у творчих групах.

Організатором конкурсу є Маріупольська Спілка Молоді в партнерстві з відділом у справах сім’ї та молоді Маріупольської міської ради за підтримки Європейської програми Міжнародного Фонду «Відродження».

Конкурс проходить у рамках проекту «ЄвроАзов’є».

Порядок проведення та визначення переможців конкурсу

1 етап

Учасникам конкурсу необхідно подати письмову заявку з описом концепції путівника в електронному вигляді за адресою: вул. Італійська, 116-а (каб.203) або за адресою електронної пошти: [email protected] з приміткою «конкурс «ЄвроШлях» в термін до 1 березня 2011 року включно.

Заявка повинна містити контакти заявника для забезпечення зворотного зв’язку.

2 етап

Всім учасникам, які надали заявки, необхідно відвідати 15 березня 2011 року організаційну зустріч з організаторами проекту «ЄвроАзов’є», які під час майстер-класу окреслять вимоги щодо формату путівника.

3 етап

Учасники надають розроблені макети туристичних шляхів у спеціальних програмах, роботі у яких їх навчили під час майстер-класу, і подають їх в електронному варіанті в термін до 25 березня 2011 року.

Матеріалами конкурсу мають бути карта з нанесеним шляхом туристичної мандрівки по Приазов’ю та короткі коментарі до кожного об’єкту зупинки.

2 квітня 2011 року конкурсна комісія проведе оцінювання наданих макетів та обере переможця.

Нагородження переможців відбудеться 12 квітня 2011 року. Найкращі роботи будуть відзначені організаторами конкурсу дипломами та цінними призами в присутності учасників, конкурсної комісії, засобів масової інформації.


Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 41 -87-40, 54-38-51. Контактні особи: Ірина Федотова та Сергій Москвін.

Мариупольский Союз Молодежи Проект «ЕвроАзовье» при поддержке Европейской программы Международного фонда «Возрождение».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.