bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волиняни зможуть стажуватися у США
27.11.2008

Відбір кандидатів у Волинській та Рівненській області для участі у стажуванні у США проводитимуть з 25 листопада Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні та програма „Громадські зв’язки” (Community Connections Program).

Організації відберуть фахівців, які безпосередньо приймають рішення та реалізують програми, спрямовані на підтримку ефективної соціальної структури сучасних міст з метою задоволення реальних соціальних потреб городян, а також на охорону і збереження нерухомої історично-культурної та природної спадщини міста.

Учасниками програми можуть бути державні працівники, зокрема з управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, представники соціальних та транспортних служб міста, представники громадських організацій, органів місцевого самоуправління, фізичні та юридичні особи. Зміст програми розроблять для групи в цілому із урахуванням побажань учасників.

Тривалість стажування — 3 тижні. Орієнтовна дата поїздки групи з 24 квітня по 14 травня 2009 року.

Мета програми — культурний та професійний обмін. Під час стажування учасники проживатимуть в американських сім’ях.

Програма „Громадські зв’язки” є програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Всі витрати по стажуванню покриваються програмою, крім виготовлення закордонного паспорта та поїздок у межах України.

Вимоги до кандидатів:

  • бути громадянином України;
  • проживати в Україні на момент підготовки, відбору та проведення програми;
  • працювати у вищезазначених організаціях на території Волинської або Рівненської області;
  • мати щонайменше 2 роки досвіду роботи і можливість працювати в своїй сфері ще 5 років;
  • мати право отримати візу типу J-1 (віза програм обмінів) та дотримуватися обмежень, які несе даний тип візи.

Для участі у конкурсі кандидат повинен:

  • ПОДАТИ АНКЕТУ. Отримати анкету та здати її після заповнення можна за такими адресами: м.Рівне, вул.Д.Галицького, 16, 5 поверх, приймальня НДО “Центр підтримки громадських ініціатив “Чайка” з 11:00 до 17:00 протягом робочого тижня, тел: (0362) 23–43–48 , 23–34–57. м. Луцьк, вул Декабристів, 23 Обласне громадське об’єднання “Волинські перспективи”, з 11:00 до 17:00 протягом робочого тижня, тел. (03322) 555-42, 837-08. м. Київ, офіс PH International (програма „Громадські зв’язки”), вул. Еспланадна, 28, оф. 7; з 9:30 до 18:00 Електронна версія анкети знаходиться на сторінці в Інтернеті http://cc-ukraine.org.ua.Заповнену анкету необхідно повернути до 18 грудня 2008 року (включно).
  • ПРОЙТИ СПІВБЕСІДУ. Співбесіда проводитиметься очною комісією, що складається з експертів із зазначеної тематики та працівників Агентства США з міжнародного розвитку, рідною мовою.

Контакти

  • Ніна Пахом’юк
  • Обласне громадське об’єднання “Волинські перспективи”
  • 8033-22-555-42
  • 837-08

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.