bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс наукових проектів з точних і природничих наук
30.08.2008

Організатори: Державний фонд фундаментальних досліджень України (ДФФД) і Білоруський республіканський фонд фундаментальних досліджень (БРФФД).

Конкурс проводиться за науковими напрямками: фізика, математика, інформатика, технічні науки, хімія й науки про Землю, біологічні, медичні й аграрні науки, гуманітарні науки. На конкурс приймаються наукові проекти наступних типів:

- Дослідницькі проекти, що будуть виконуватмся невеликими науковими колективами білоруських і українських учених;
- проекти для організації білорусько-українських наукових заходів (конференцій, семінарів тощо) на території України або Білорусі;
- проекти спільних українсько-білоруських експедицій, польових досліджень і науково-реставраційних робіт.

Запити на конкурс подаються одночасно в обидва Фонди відповідно до встановлених форм, при цьому українські вчені подають запити до ДФФД, білоруські - до БРФФД. Вчений може бути керівником тільки одного проекту. Запити на конкурс у ДФФД подаються до 3 жовтня 2008 року включно. При поштовому відправленні дата визначається за штемпелем. Матеріали українських учених на електронних і паперових носіях направляються до Державного фонду фундаментальних досліджень за адресою: 01601, МСП, м.Київ, бульв. Т.Шевченка, 16, к. 404, телефони для довідок: 246-39-29, 246-39-30.

Умови конкурсу та форми запиту розміщені на сайті ДФФД (www.dffd.gov.ua), а також можуть бути скопійовані на дискету в дирекції Фонду

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.