bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс Intel-ЕкоУкраїна-2009
24.11.2008

Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді (НЕНЦ) та дирекцією освітніх програм INTEL в Україні з 25 по 27 лютого 2009 року проводять у м. Києві Всеукраїнський конкурс Intel-ЕкоУкраїна-2009, національний етап міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2009 (International Science and Engineering Fair).

Учасниками конкурсу є учні загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів (віком від 13 до 18 років).

Відбір проектів на Всеукраїнський конкурс Intel-ЕкоУкраїна–2009 проводитиметься на підставі поданих заявок і тез наукових робіт (українською та англійською мовами).

Заявки та тези надсилати в одному документі за електронною адресою: [email protected] з темою повідомлення «Конкурс IntelЕко-Україна_(категорія)_(прізвище)», та обов’язково надсилати оригінали матеріалів за поштовою адресою:

НЕНЦ, вул. Вишгородська, 19, м. Київ, 04074, Україна (з обов'язковою поміткою на конверті:
На конкурс «Intel Еко-Україна», Категорія «____» , інд. або команд. проект).

Остання дата подання до 25 січня 2009 року.

До участі в національному етапі за рекомендаціями експертів допускаються також переможці Всеукраїнських науково-дослідницьких конкурсів ("Екософт", конкурсу юних раціоналізаторів та винахідників "Природа – людина – виробництво – екологія", конкурсу досягнень юних зоологів - тваринників, "Енергія і середовище", МАН та інші) за умови відповідності їх проектів вимогам національного туру міжнародного конкурсу Intel ISEF 2009.

Переможці визначатимуться за номінаціями:
• біологічні науки (ботаніка, зоологія, мікробіологія, біохімія тощо);
• екологія та проблеми довкілля;
• науки про Землю (географія, геологія);
• науки про Всесвіт (астрономія);
• науки про людину (анатомія, фізіологія, охорона здоров’я, психологія і поведінка людини);
• хімія;
• комп'ютерні науки;
• інженерні науки;
• математика;
• фізика;
• командні наукові проекти (2-3 учасники у кожному) з будь-якої зазначеної вище категорії конкурсу, які змагаються між собою окремо.

Проїзд і харчування членів делегацій (у тому числі керівників) – за рахунок відряджаючої організації (з розрахунку: триразове харчування – 30 грн., проживання в готелі – від 50 грн./доба для учнівської молоді і 70-120 грн./доба для дорослих).

До участі в національному етапі конкурсу допускаються роботи підготовлені винятково у вигляді постеру.

Результати відбору на національний етап конкурсу будуть розміщені на сайті НЕНЦ: www.nenc.gov.ua.

Переможці національного етапу конкурсу (2 індивідуальних та 1 командний проект) представлятимуть Україну на міжнародному конкурсі INTEL ISEF у м. Рено (штат Невада, США) 10-15 травня 2009 р.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.