bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Формування успішного молодого покоління України
20.11.2008

Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Наше Майбутнє" проводить національний молодіжній конкурс "Студент країни 2008". До участі запрошуються студенти усіх вищих навчальних закладів України 3-4 рівнів акредитації без обмеження форми та курсу навчання.

Конкурсом визначаються сім кращих студентів країни беручи до уваги їхні особисті досягнення за останні два роки у різних галузях: наука, спорт, мистецтво, громадська та політична діяльність і підприємництво, повідомили організатори заходу.

Конкурс пройде в 15 обласних центрах України із заключними прес-конференціями у кожному державному ВНЗ регіону, де збереться прогресивна студентська еліта та ЗМІ. Міста, в яких проходитимуть прес-конференції, в межах національного молодіжного конкурсу "Студент країни 2008": Львів, Луцьк, Рівне, Ужгород, Мукачево, Чернівці, Черкаси, Чернігів, Суми, Харків, Полтава, Кіровоград, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Бердянськ, АР Крим, Київ та Київська область.

Мета проекту - формування успішного молодого покоління України шляхом заохочення до активної діяльності у всіх сферах суспільного життя.

Заключний етап конкурсу пройде 28 листопада в Києві, де відбудеться також гала-концерт, приурочений до міжнародного Дня студента.

Конкурс проводиться за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту у Києві, депутата КМДА Березенка С.І., гурту "NoraLasso", компанії "Lavina music" та гурту "Good Life". Офіційний партнер конкурсу - Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.