bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс творчих робіт «Містечко в табакерці»
04.11.2010

10 жовтня 2010 року, у рамках проекту «Розвіймо димову завісу», стартував Луганський обласний конкурс творчих робіт для молоді «Містечко в табакерці». Організатор конкурсу «Східноукраїнський центр громадських ініціатив».

Мета конкурсу: формування активної позиції молодої громади щодо запобігання шкоди пасивного куріння в громадських місцях, передбачених законодавством.

Кожен день ми спостерігаємо за тим, як наша молодь все частіше починає нехтувати своїм здоров'ям, спокушаючись потягнути сигаретку, тим самим шкодячи собі і оточуючим людям. Серед головних завдань Конкурсу «Містечко в табакерці» є попередження молоді щодо шкоди активного і пасивного куріння.

Умови:

  • Невеликий обсяг до 5 тис. символів, відповідність тематиці Конкурсу, робота може бути написана в будь-якому жанрі, вибраному самим автором;
  • Виклад думок автора, його особисте ставлення та враження по зазначеній тематиці;
  • Оригінальність літературного стилю;
  • Вітається власний досвід;
  • Мова тексту: українська / російська;
  • На першій сторінці має бути зазначено:
    - Прізвище та ім'я автора;
    - Дата народження;
    - Місце проживання;
    - Місце навчання;
    - Контактний телефон, E-mail

Вимоги до оформлення:

Матеріали на конкурс подаються як в електронному, так і в друкованому вигляді для подальшого оцінювання експертною комісією. Загальний обсяг роботи повинен становити максимум дві друковані сторінки А4, шрифт Times New Roman, розмір 14, інтервал 1,5.

Для відбору кращих робіт буде сформована експертна комісія. Кращі роботи будуть нагороджені дипломами та призами. Результати конкурсу будуть відомі в кінці листопада 2010 року.

Порядок подачі матеріалів:

В електронному вигляді оформлену роботу потрібно надсилати на електронну адресу: [email protected], з темою Конкурс «Містечко в табакерці» або в друкованому вигляді роботу потрібно відправити за адресою: 30-й квартал, буд.2, кв. 14, індекс 91005 м. Луганськ, Україна.

Інші умови:

Роботи, надіслані на конкурс, не рецензуються і не повертаються.
Роботи, що не відповідають тематиці і умовам конкурсу, вимогам до оформлення, подані не в установленому порядку, або такі, які не відповідають рівню конкурсу - не розглядаються.

Право визначення переможців є виключно у членів експертної комісії.
Наданням своєї роботи на конкурс, автор підтверджує повну згоду з умовами конкурсу, а також згоду на публікацію свого твору (конкурсної роботи) без будь-яких претензій у майбутньому і використання організаторами конкурсу даних про автора в рекламно-інформаційних цілях (анонси, релізи, статті і т.д.).

Контакти:  керівник проекту Гагік Григорян, +380502764273, 
[email protected].

Контакти

  • Гагик Григорян
  • Східноукраїнський центр громадських ініціатив
  • [email protected]
  • +380502764273

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.