bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на здобуття дослідницької стипендії від Ради з європейських студій
14.11.2008

Рада з європейських студій (Council for European Studies, CES) оголосила конкурс на здобуття короткотермінових дослідницьких стипендій для молодих науковців, які працюють над дисертаційними дослідженнями з питань європейських студій (у всіх дисциплінарних контекстах). 

У конкурсі можуть брати участь аспіранти, котрі ще не мали змоги проводити наукове дослідження в країнах Європи.
 
Учасники конкурсу мають навчатися в аспірантурі/докторській школі університету, який є членом академічного консорціуму Ради з європейських студій.
 
Молоді дослідники з університетів, котрі не є членами консорціуму, також можуть подаватися на цю стипендію, і тоді Рада узгоджуватиме питання їхньої участі в програмі безпосередньо з університетом. З 2009 року стипендії CES відкриті також і для студентів університетів, які не є членами консорціуму.
 
Здобута стипендія покриватиме двомісячне перебування в університеті, де відбуватиметься дослідницька робота, поїздку на міжнародну конференцію CES з метою презентації результатів роботи та публікацію у науковому виданні CES.
 
Останній день приймання заявок та всіх супровідних документів – 1 лютого 2009 року. Документи треба надсилати лише в електронному вигляді на адресу [email protected], паперові заявки не розглядатимуться.
 
Перелік документів, аплікаційну форму і відповіді на найпоширеніші запитання з приводу програми можна знайти за цим посиланням: http://www.ces.columbia.edu/awards/awards.html

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.