bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь у школі для молодих лідерів
20.10.2010

Конкурс на участь у 8-денній школі для молодих лідерів Чернівецької області «Кроки назустріч один одному», 29 жовтня – 5 листопада

Оголошується конкурс на участь у чернівецькій Школі „Кроки назустріч один одному”, що організує Конгрес національних громад України за фінансової підтримки Посольства Федеративної республіки Німеччина в Україні.

Партнером проекту виступає Всеукраїнська освітня програма „Розуміємо права людини”. Школа організована для молодих лідерів національних громад і активістів, які бажають поглибити знання в галузі прав людини, толерантності, міжкультурних відносин і отримати навички врегулювання конфліктів, активних дій проти ксенофобії і дискримінації в суспільстві.

В програмі курсу: лекційні блоки про міжнаціональні стосунки у Чернівецькій області та рівень ксенофобії в Україні, права людини і механізми захисту; тренінгові блоки про толерантність і її межі, міжнаціональні конфлікти та способи врегулювання; робота з дискусійними відео роликами про права людини «Free to choose», представлення методики „Занурення в національну культуру” дитячого міжнаціонального табору „Джерела толерантності”.

Тренери школи: Анна Ленчовська, Кіра Крейдерман, Костянтин Реуцький, Максим Буткевич. До роботи школи також будуть залучені експерти з окремих тем.

Випускники школи зможуть втілити свої ініціативи у сфері освіти з толерантності та міжкультурного діалогу, протидії ксенофобії через конкурс міні-грантів у листопаді 2010. Школа буде проведена з 29 жовтня до 5 листопада. Участь у всіх учбових заходах Школи обов’язкова. Формування групи учасників відбудеться за результатами конкурсного відбору.

Критерії відбору:

  • Молоді люди 18-28 років
  • Живуть чи працюють у Чернівцях і Чернівецькій області
  • Хочуть діяти у сфері захисту та підтримки прав людини
  • Співпрацюють чи хочуть співпрацювати з правозахисними організаціями
  • Активісти національних громад.

Організатори забезпечують проживання і харчування учасників семінару, витрати на проїзд до місця проведення семінару і у зворотньому напрямку (за умови наявності проїзних документів і в межах вартості проїзду рейсовим автобусом чи маршруткою).

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету і надіслати організаторам за е-мейлом [email protected] до п’ятниці, 22 жовтня.

Вам буде повідомлено про участь у неділю 24 жовтня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.