bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс студентських робіт в галузі українознавства
12.11.2008

Східний інститут українознавства ім. Ковальських (Харків) проводить щорічний конкурс студентських наукових робіт в галузі українознавства. На конкурс приймаються індивідуальні та колективні роботи в галузі української історії, філології, етнології, культурології.

Пріоритет надається роботам, присвяченим:

  • україно-російським взаєминам,
  • східним регіонам України,
  • українській діаспорі в Росії,
  • дослідженням з інтелектуальної історії, урбаністики,
  • регіоналістики, компаративістики.

Конкурсні роботи подаються в 2-х примірниках українською мовою, надруковані на машинці (формат А4, через 2 інтервали) або набрані на комп’ютері та роздруковані (поля 2x2x2x2; 12 кегль, подвійний інтервал), загальним обсягом до 50 сторінок. Резюме до 1 сторінки.

Роботи подаються під девізом. Імена автора (авторів), наукового керівника, відомості про адресу та установку, де виконувалася робота, на титульному аркуші не вказуються. У запечатаному конверті подаються наступні відомості: прізвище автора (авторів), адреса (домашня і службова), біографічні дані про автора (авторів), наукового керівника роботи; до них додаються рекомендація вченого, що є фахівцем з відповідної проблематики. Усі документи мають бути підписані й завірені за місцем навчання (роботи).

Термін представлення робіт на конкурс - до 20 лютого 2009 року (за поштовим штемпелем).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.