bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь у проекті “Діяльність Міжнародного Суду ООН”.
07.09.2010

Український молодіжний правничий союз оголошує про початок нового проекту - "Діяльність Міжнародного суду ООН: організація, практика і процес".Цей проект реалізовуватиметься в рамках науково-дослідної Програми Союзу.

Мета проекту - дослідити і всебічно вивчити діяльність провідної установи Організації Об’єднаних Націй із представництва і захисту прав та інтересів держав і народів - Міжнародного суду ООН. Ця інституція, нагадаємо, покликана розв’язувати суперечності між державами та іншими суб’єктами міжнародного права на засадах Статуту ООН та закріплених у міжнародно-правових актах загальновизнаних принципів і норм міжнародного права.

Україна вже має досвід контакту із Міжнародним судом ООН (справа Румунія vs. Україна), однак всередині нашої держави про це відомо набагато менше, аніж за її межами. Набагато більш тісними є контакти з Європейським судом з прав людини, де Україна - серед лідерів позовів громадян до своєї влади. Саме тому основним завданням проекту є ознайомлення широкої української аудиторії з практикою Міжнародного суду ООН, специфікою його діяльності в царині захисту громадянських, політичних, соціально-економічних та інших прав і свобод громадян та інтересів держав.

Результатом проекту в практичному плані стане підготовлене авторським колективом, що наразі формується, перше в Україні цілісне і систематизоване видання, присвячене Міжнародному суду ООН. Воно включатиме опис інституційної побудови, процедурної організації та перекладів українською мовою власне практики Міжнародного суду - резюме найважливіших з розглянутих ним справ і винесених по них рішень. Рецензентами видання виступлять провідні українські фахівці - вчені і юристи-практики з міжнародного публічного права та міжнародних відносин.

Ми запрошуємо всіх бажаючих долучитися до авторського колективу для роботи над цим проектом. Головним критерієм відбору претендентів буде володіння письмовою англійською мовою в обсязі, достатньому для роботи з документами суду.

Для того, щоб стати співавтором проекту, Вам необхідно зв’язатися з його координатором від Союзу Сергієм Панасюком за адресою електронної пошти [email protected] або контактним телефоном 063 348-32-13.

Контактна інформація: http://www.younglawyers.org.ua/view_news/39, тел. 067 -622-12-87, 066 958-000-8, 063 348-32-13.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.